Начало Водещи Ариана Гранде и Пийт Девидсън не са започвали да планират сватбата си

Ариана Гранде и Пийт Девидсън не са започвали да планират сватбата си

1849
Ариана Гранде и Пийт Девидсън

Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън не са започнали с подготовката за сватбата си по време на раздялата си, съобщава „Контакт мюзик“.

Бившата двойка прекрати годежа си този месец и стана ясно, че те тепърва е трябвало да определят дата и място за сватбата си.

Според Ти Ем Зет през тези 4 месеца, в които са били сгодени Ариана и Пийт „не са запазвали зала, не са купили сватбена рокля и дори не са избрали дата”, въпреки че 25 годишната певица е разговаряла с майка си за големия ден.

Според източник, близък до двойката, отношенията има са станали сложни след смъртта на Мак Милър. Поп звездата е останала съсипана от смъртта на бившия ѝ приятел.

„Той е наистина тъжен от раздялата и иска само най-доброто за Ариана, но тяхната връзка стана наистина сложна със смъртта на Мак Милър. Това беше огромно петно на тяхната връзка”, казват още близки до двойката хора, говорейки за реакцията на Пийт от раздялата.

Комедиантът говори за раздялата си по време на комедийното предаване, което той води заедно с Джъд Апатол.

Чувствам се като „добро момче, което просто е било изритано в топките”, сподели той.

„Ти реагира „Оу това ши*ано дете. Дано да не се е самоубил””, каза той, говорейки за реакцията на Ариана към смъртта на Мак Милър.

предишна статияКим Кардашиян се разголи за списание
следваща статияКортни Кокс в сърцето си е омъжена за Джони Макдайд