Начало Водещи Ан Хатауей шокира с рокля, подобна на нощница в Бевърли Хилс

Ан Хатауей шокира с рокля, подобна на нощница в Бевърли Хилс

1706
Ан Хатауей

Холивудската актриса Ан Хатауей се появи с бяла рокля на „Hollywood Film Awards 2018“, което предизвика дискусия сред потребителите на социалните мрежи.

Хатауей присъства на светското мероприятие, за да подкрепи актьора Хю Джакман, номиниран за филма „Как да не станеш президент“, пише порталът УА.

35-годишната актриса беше с бяла рокля от последната колекция на Валентино „Пролет-лято 2019“. Стилът на облеклото съчетаваше плисирана рокля тип мида и обемни балонести ръкави. В допълнение бяха обувките с камъни и високи токчета, предава 24СМИ.

Ан Хатауей

Акцентите в образа на Ан Хатауей бяха поставени с двуцветни обеци и малък клъч, съответстващ на роклята. Този облик развълнува феновете, които обсъдиха новата рокля на актрисата. Повечето решиха, че този стил не подхожда на нейната фигура, докато други я нарекоха „бялата кралица“.

„Ужасно облекло“, „Ужасяваща рокля“, „Имам нощница, който прилича на тази рокля“, „Порцеланова кукла!“, написаха потребители.

Според мнения на експерти тази рокля тотално обезличава актрисата и скрива която и да е част от съблазнителната й фигура.

предишна статияПърви гей губернатор бе избран в САЩ
следваща статияМайкъл Джексън е жив, инсценирал смъртта си?