Начало Свят Адвокатът на Доналд Тръмп платил 130 000 долара на порнозвезда

Адвокатът на Доналд Тръмп платил 130 000 долара на порнозвезда

3119
Тръмп

Майкъл Коен, адвокатът на американския президент Доналд Тръмп, платил през частна компания 130 000 долара на бивша порнозвезда срещу обещанието тя публично да не обсъжда предполгаем сексуален контакт с американския президнет,  пише „Уолстрийт джърнъл”.

Kорпоративните документи показат, че Коен създал компанията Essential Consultants LLC на 17 октомври 2016г. – точно преди президентските избори. Коен, чийто офис е в Ню Йорк, използва банкова сметка, свързана с тази фирма, за да изпрати плащането в клиентската сметка на адвокат, представляващ Стефани Клифърд. В качеството си на участник в порнофилмите тя била известна като Сторми Даниелс.

На снимката: Сторми Даниелс

 

Сделката за неразкриване на каквото и да било била сключена с адвоката на Клифърд Кейт Дейвидсън. В частни разговори Клифърд била разказвала, че е имала сексуална връзка с Тръмп, след като го срещнала на турнир по голф през 2006г.

В имейли до „ Уолстрийт джърнъл “ Коен не отваря дума за плащането в размер на 130 000 долара, но каза за предполагаемото сексуално приключение, че „президентът Тръм за пореден път категорично отрича подобно събитие, както и Клифърд”. Той също така отказа да обсъди Essential Consultants и поискал вестникът да „престане да му губи времето”.

По-рано „ Уолстрийт джърнъл“ съобщи, че Клифърд, на 38 години, е разговаряла с „Добро утро, Америка” на Ей Би Си през есента на 2016г. за участие в обсъждане, свързано с Тръмп.

Миналата седмица Коен изпратил в редакцията на вестника по имейла изявление, подписано от Сторми Дениелс, която отрича да е имала „сексуална и / или романтична афера” с Тръмп. „Слуховете, че съм получила пари от Доналд Тръмп, са напълно неверни”, се казва в изявлението.

След публикуването на материала във в. „ Уолстрийт джърнъл “ от няколко медии казали, че Клифърд или нейния мениджър обсъждали с тях предполагаемата сексуална афера в навечерието на изборите през 2016г.

предишна статияНевероятно талантливо изпълнение – момиче без ръце пее страхотно и свири на пиано! (ВИДЕО)
следваща статияПеле припадна и влезе в болница. Причината е изтощение