Начало Водещи Четвърти ден търсят с дронове и кучета 17-годишната Ивана. Преди да изчезне,...

Четвърти ден търсят с дронове и кучета 17-годишната Ивана. Преди да изчезне, получила забележка от учител (ОБНОВЕНА)

134
Няма и следа от Ивана Снимка: Фейсбук
Няма и следа от Ивана
Снимка: Фейсбук

Ивана Георгиева, 17-годишно момиче от Дупница, е безследно изчезнало вече четвърти ден. Търсенето на нея продължава с дронове, термокамери и кучета, след като беше съобщено, че не се е прибрала у дома на 22 февруари и се нуждае от помощ.

Специализирани екипи, включително полиция, жандармерия, спасителна служба и доброволци, участват в търсенето. В резултат на координираните действия на оперативния щаб на местната полиция и други служби, издирването се фокусира върху различни територии в Дупница.

Ивана Георгиева е ученичка в гимназия за хранително-вкусови и химични технологии в града. До момента търсещите лица са обходили обширен пространствен периметър, включително всички квартали в града, селата в района и околностите на река Джерман.

Отделно, беше открито якето на момичето край Е-79 след пътния възел „Байкал“. Също така, камери заснеха Ивана на мястото на старата автогара в четвъртък, когато била облечена по-леко и се опитвала да избегне контакт с хората около себе си.

Излиза наяве, че момичето има проблеми в социалните взаимоотношения и предпочита да бъде сама. Семейството на Ивана е обявило, че са много безпокойни за нея и молят за всякаква информация относно нейното местоположение.

 

Още новини от деня – четете тук