Начало Любопитно Хю Грант се ожени за 18 години по-млада от него

Хю Грант се ожени за 18 години по-млада от него

3813

Той минаваше за един от най-заклетите ергени и откровено признаваше, че не разбира смисъла в това да вдигнеш сватба. По ирония на съдбата Хю Грант постигна звездна слава именно с комедията „Четири сватби и едно погребение“, пише Cinefish. А след като дълго време отказваше да се обвърже, той все пак реши, че моментът е настъпил.

57-годишният актьор се ожени в Лондон за 39-годишната шведка Ана Ебърстийн. Двамата имат връзка от шест години и Ана е майка на три от децата му, последното от които се роди преди два месеца. Хю има още две деца от друга връзка.

Едва ли някой е предполагал, че бившият годеник на Елизабет Хърли ще намери смелост за подобно решение. През 2016 г. той сподели пред Хауърд Стърн, че според него сватбата не е нещо нормално. „Дали смятам, че хората са създадени, за да прекарат 40 години в моногамия и да бъдат верни на един човек? Не, не и не“, заявява тогава Грант. „Не мисля, че сватбата е добра идея. Според мен има нещо съвсем не толкова романтично в брака. Като че ли е един вид затвор“, допълва той.

Явно Ебърстийн е успяла да му промени мнението. Тя е известна телевизионна продуцентка, но все още остава загадка как двамата се запознават и най-вече защо Грант реши, че именно тя е жената на живота му. Двамата се появиха за първи път като съпрузи на състезанието от Формула 1 за Грант при на Монако.

предишна статияНеподозираните ползи от гъбите ще ви накарат да ги хапвате всеки ден
следваща статияДани Бойл официално ще режисира 25-ия филм за Джеймс Бонд