Начало Хороскоп Хороскопът за 27 януари 2019: Размотавайте се, не работете

Хороскопът за 27 януари 2019: Размотавайте се, не работете

869
Овен През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които

ОВЕН

Днес трябва да се откажете от смелите инициативи и да направите малко прекъсване в активната си дейност. Не е желателно и да се отнасяте небрежно към своите ресурси. Време е да обновите тактиката си за действие, да обмислите бъдещето си. Вашите връзки с другите хора могат да приемат различни форми, но ще останат постоянни в основното. Някои недоразумения ще се разрешат благополучно и няма да накърнят отношенията ви. Жените могат да бъдат прекалено капризни, а мъжете могат да видят от нова страна своите половинки.

 

ТЕЛЕЦ

Разчитайте на здравия си разум и логиката, твърдо следвайте набелязания план днес. Имате възможност да подобрите финансовото си положение, въпреки че не са изключени допълнителни разходи за обучение, пътешествия, изплащане на задължения. В кариерата са възможни някои неочаквани промени. Може болезнено да реагирате на промени в поведението и плановете на любимия ви човек или делови партньор.

 

БЛИЗНАЦИ

Вашите характерни черти като общителност, вродено любопитство и стремеж към информация днес ярко ще се проявят. В същото време трудно ще ви отклонят от избрания път или да ви накарат да се откажете от замисленото. Съвестно ще се отнасяте към любовните си връзки и родителския си дълг. Възможно е да се появят нови приятели или сътрудници, да възникнат нови отговорности. Може да поискате да разширите бизнеса си или да се заемете с образованието си.

 

РАК

Днес може да изпитвате лек недостиг на енергия. Не изключено напълно да се потопите в своя вътрешен свят и преживявания. Ще се наложи обаче да се върнете в реалността и актуалните новини ще се окажат много по-интересни от безплодните фантазии. Въпреки че не всички сведения, които ще получите, ще са верни информацията ще ви е от полза. Любовните ви контакти през този ден може неочаквано да преминат на друго ниво. И двамата с любимия ви човек може да решите, че е време за по-близко съжителство.

 

ЛЪВ

Приятелското общуване, обмяната на мнения и творчески замисли, изразяване на симпатии днес ще запълнят деня ви. През този ден може да намерите верни съюзници и помощници. Много ваши приятели и партньори ще станат по-активни, въпреки че не винаги ще сте съгласни с действията им. Бъдете по-сдържани и внимателни, за да съхраните отношенията си с тях. Вечерта може да получите важна информация от нов източник, макар че моментът не е особено подходящ за откровен разговор с приятели.

 

ДЕВА

Днес проявете професионализъм, издръжливост, търпение. Комуникативността ще ви помогне да постигнете вашите цели. Бъдете коректни, но и предпазливи при нови запознанства. От правилния баланс на вашите качества ще зависи вашата кариера или деловата ви репутация. Денят е подходящ за съвещания, обсъждане на намерения, представяне пред по-висша инстанция на проект или отчет за извършена работа. Търсете надеждна информация ако не искате да се изложите или да представите необмислени инициативи.

 

ВЕЗНИ

Посветете сутринта на непринудено общуване, приятни срещи или любовни прежвявания. Тогава ще бъдете по-непринудени и ще демонстрирате на събеседника си своето обаяние, дълбочината на знанията и контактите си. По-късно се съсредоточете върху обсъждането на важни планове, делови срещи и преговори, за контакти с хора отдалеч. Отложете важните решения в професиналната и финансовта сфера за по-подходящ момент. Интересни предложения или важна информация може да получите вечерта на среща с приятели.

 

СКОРПИОН

Някои нови възможности може да окажат само дим. Въпреки че тайнственото ви привлича, не се опитвайте да го разкривате, защото това ще ви донесе единствено разочаромания. Не са изключени допълнителни разходи за пътувания или удоволствие. По-късно финансовите и други ограничения ще напомнят за себе си. В домашната среда назряват резки промени. Възможно е да се замете с ремонт на жилището или при вас неочаквано да дойде да живее ваш приятел или роднина.

 

СТРЕЛЕЦ

Въпреки очевидното ви лично обаяние днес едва ли всички ще бъдат съгласни с вас. Откажете се от нови начинания, особено ако са съвместни с други хора. Бъдете предпазливи по всички въпроси, свързани със сключване на договорености, преподаване, посредничество, консултации. Използвайте всички източници на информация, но не се доверявайте сляпо на всичко. Бъдете по-дипломатични и миролюбиви в отношенията си с другите хора. Приемайте критиката за вашите таланти и вкусове философски, особено ако е направена от професионалисти.

 

КОЗИРОГ

Днес трябва да се посветите на работата, а не да се размотавате. С лекота ще изпълнявате задълженията си. Не забравяйте да бъдете любезни и приветливи към другите хора, особено ако са ви подчинени или клиенти. Привечер ви очакват някои поврати в събитията. При решаването на всички въпроси веднага изяснявайте детайлите и уговаряйте точни условия. В противен случай може да се окажете в неизгодна позиция. Спазвайте нормативните документи и служебните си задължения и ще си спестите проблемите.

 

ВОДОЛЕЙ

Сутринта може да ви се види малко скучна и еднообразна. По-късно обаче ще бъдете възнаградени за търпението си. Може да намерите нов оригинален източник на информация или ще ви осени оригинална идея. Въпреки това не бързайте да давате окончателен отговор на важни въпроси и не вземайте кардинални решения. Обстоятелствата ще останат недокрай изяснени, което ще ви затрудни при вземането на правилно решение. Зе приятелски и романтични срещи е по-подходяща сутринта, защото тогава ще ви е по-лесно да изразявате емоциите си.

 

РИБИ

Проявете повече активност през втората половина от деня. Тогава ще разполагате с ноа информация, свързана с дома и семейството ви. Близките ви могат да се обърнат тогава за съвет към вас. Днес не е най-удачния момент за смяна на жилището или местоживеенето ви. Може обаче да се заемете с уреждането на документи, свързани с недвижимости или право над тях. Направете каквото е необходимо, независимо че не всички ще бъдат съгласни с вашите решения.