Начало Култура Хенри Кавил няма да е повече Супермен

Хенри Кавил няма да е повече Супермен

1130
Хенри Кавил

Киновселената на DC вече няма да е същата. Както съобщихме, Хенри Кавил подписа договор за участие в сериала „The Witcher“ и това породи много спекулации дали ще продължи да се подвизава като Супермен на големия екран, пише Cinefish. Е, вече е ясно, че той приключва с тази роля.

Хенри Кавил няма да е повече СуперменПредполагаме, че повод за раздора между звездата от „Мъж от стомана“ и „Уорнър“ е съвсем тривиален и касае размера на хонорара му. Кавил получил предложение за кратка поява в новия комикс хит „Shazam!“, но това така и няма да се случи. Това ядосало много шефовете на студиото и те решили да започнат работа по филма „Супергърл“. Имало все пак идея и в него да се появи Кавил като Супермен, но и преговорите за това също се провалили.

За мнозина актьорът си остава най-добрият възможен избор за тази роля и е наистина жалко, че няма да го видим повече в нея. Кавил игра прочутия супергерой в три филма, последният от които бе „Лигата на справедливостта“. От друга страна в момента Мат Рийвс подготвя нов филм за Батман, в който със сигурност няма да участва Бен Афлек, така че оттеглянето на Кавил не е голяма изненада.

Няма да го видим в толкова чакания „Мъж от стомана 2“, но все пак още хитове на DC се задават. През декември предстои премиерата на „Аквамен“, а догодина очакваме „Жената чудо 1984“. През 2019 г. ще стартират и снимките на филма за Светкавицата, в чиято роля отново ще видим Езра Милър.