MADDEN
Ричард Мадън и Даниъл Крейг

След като бъде пуснат следващият филм за Бонд, британският актьор Даниел Крейг ще бъде освободен от продукцията. Пространството за ролята на Агент 007 ще бъде освободено и ще се превърне в предизвикателство за много актьори, бленуващи за мечтаната роля. Последният слух е, че британски актьор, известен на международната аудитория с ролята си във фантастичния сериал „Игра на тронове“ („Game of Thrones“), може да получи ролята.

Ричард Мадън, който изигра „младия вълк“ и краткотрайно властващия крал на север, е спряган с най-големи шансове да изиграе Джеймс Бонд, когато Крейг напусне поредицата. Продуцентът на филмите „Бонд“ Барбара Броколи вероятно ще се обърне с предложение към Мадън през следващите няколко дни, твърдят източници.

Въпреки че съдбата на героя му в известната сага беше доста краткотрайна, това стимулира неговата актьорска кариера.

Мадън е известен и на британските зрители с главната си роля в драматичния сериал „Бодигард“ („Bodyguard“), който е с много висок рейтинг във Великобритания.

Родом от Шотландия, присъединяването на Мадън към култовата поредица ще го постави в безсмъртния списък на изигралите Бонд, сред които и легендата Шон Конъри, който изигра тайния агент в първите пет филма.

предишна статияБългария излиза срещу Норвегия в най-тежкия си мач от групата
следваща статия8 храни, които никога не трябва да ядете преди тренировка