Начало Култура Трима мъже обвиниха Кевин Спейси в сексуални посегателства

Трима мъже обвиниха Кевин Спейси в сексуални посегателства

1288
Още трима мъже обвиниха известния холивудски актьор Кевин Спейси в сексуални посегателства, съобщава TMZ. Те

Още трима мъже обвиниха известния холивудски актьор Кевин Спейси в сексуални посегателства, съобщава TMZ.
Те били извършени във Великобритания. Единият от тримата мъже увери, че е станал обект на нежелано внимание от страна Спейси в Лондон през 1996 г. Друго сексуално посегателство било извършено от актьора в британската столица през 2008 г. Още един мъж твърди, че Спейси се нахвърлил похотливо върху него в Глостър, Англия, през 2013 г.

Нито една от предполагаемите три жертви на сексуални посегателства не е разкрила самоличността си. Според TMZ.com, британските правозащитни органи са започнали разследване. Във Великобритания вече са заведени шест съдебни дела срещу американската знаменитост във връзка с обвинения в сексуални посегателства. В САЩ аналогични разследвания, свързани със Спейси, се извършват от правозащитните органи в Лос Анджелис и щата Масачузетс.

Петдесет и осем годишният Спейси е двукратен носител на наградата „Оскар“ – през 1996 г. спечели приза за актьор в поддържаща роля за „Обичайните заподозрени“, а през 2000 г. – отличието за най-добър актьор за „Американски прелести“. Той е известен и с участието си в сериала „Къща от карти“, от който бе изгонен заради предявените срещу него обвинения в сексуални посегателства.