Сподели
Тейлър Суифт
Тейлър Суифт

Пандемията принуди Тейлър Суифт да отмени датите си за турне през 2020 г., но феновете все пак ще получат шанс да видят поп звездата на концерт в специално излъчване този месец.

Мегазвездата, чийто албум „Lover“ излезе миналата есен, обяви в петък, че едночасов концерт, специално заснет през миналия септември в парижкия театър Олимпия, ще излъчи на 17 май по ABC, след финала на сезона на хитовото шоу American Idol.

Събитието ще бъде достъпно на следващия ден за стрийминг на Hulu и Disney +.

„Радваме се да обявим концерта на City of Lover! Заснехме шоуто ми в Париж през септември и решихме, че ще е забавно за споделяне“, написа в Туитър 30-годишният поп феномен, известен с хитове като „Shake It Off.“

Миналия месец Суифт – която щеше да води фестивала в Гластънбъри, преди да стане жертва на пандемията – заяви, че датите й за САЩ и Бразилия ще бъдат преподредени за 2021 година.

„Толкова съм тъжна, че тази година няма да мога да ви видя на концерт, но знам, че това е правилното решение“, написа Суифт в Туитър.

„Моля, моля, останете здрави и в безопасност. Ще се видим на сцената възможно най-скоро, но в момента най-важното е да се ангажираме с тази карантина, в името на всички нас.“

Миналия месец Суифт участва във виртуален маратонски концерт, отбелязващ заслугите на здравните работници, заедно с ред други звезди.

Коментари