Татуировката на Кейт Мос
снимка: wikimedia.org

Това, че Кейт Мос има татуировка, струваща милион евро, звучи доста впечатляващо, твърдят медиите.

Британският супермодел Кейт Мос има татуировка в долната част на гърба, която според нея с течение на времето е придобила стойност и сега струва поне милион евро.

Това било така, тъй като рисунката над дупето на супермодела е дело на покойния художник Люсиен Фройд. Той е татуирал две малки птици върху Кейт Мос и тъй като става дума за известния художник, който е много уважаван по света, моделката вярва, че нейната татуировка придобива стойност с течение на времето.

„Това е оригинален Фройд. Чудя се колко колекционер би платил за тази работа? Със сигурност няколко милиона“

, заяви гордата собственичка на скъпата татуировка.

Кейт Мос и Люсиен Фройд се сближиха през 2002 г., когато тя беше бременна с дъщеря си Лила Грейс, а след това художникът й нарисува портрет.

По-късно картината е продадена на анонимен купувач за около 4,5 милиона долара и Кейт с основание вярва, че татуировката й е ценно произведение на изкуството.

Между другото, Кейт Мос наскоро намери друг начин да покаже своите таланти, искайки да стане майстор на татуировки. Нейният приятел, професионалният художник на татуировки Даниел Казоне, откри, че известният модел се учи как да татуира.

Манекенката ходела на уроци, за да го прави професионално.

Източник: БГНЕС

За още интересни статии, може да ни последвате на нашата Facebook страница

предишна статияТоп 5 на най-новите казино игри в България
следваща статияBwin предлага опцията Създай залог за всички мачове на Евро 2020