Начало България Съдят фотографа на „Мис България 2017” за уронване на престижа

Съдят фотографа на „Мис България 2017” за уронване на престижа

4581

Валери Захов, фотографът на „скандалните” снимки на новата „Мис България” Тамара Кочорапова ще бъде даден на съд. Организаторът на конкурса Ирина Папазова смята да го съди за уронване на престижа на формата. Тя имала намерение да заведе 6 такива дела, пише „Телеграф”.

Припомняме, че избора на Тамара Кочорапова за „Мис България 2017” предизвика вълна от недоволство у нас. В социалните мрежи се появиха снимки, които според разпространителите им показват, „защо Тамара не заслужава да носи короната на най-красивата жена у нас”.

Освен Папазова, новоизбраната Мис България, също обвинява фотографа Валери Захов, че целенасочено е пуснал 2-3 снимки след конкурса, за да ги компрометира. Той обаче е категоричен, че няма целенасочена атака към новата миска и няма никакви допълнителни обработки на снимката, която скандализира обществото. „Снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувах съвсем естествено“. Той призна, че като визия само Тамара и още няколко участнички са имали съвършено тяло. „Но тя не излиза гола да я снимат, търси се лице“, уточни Захов.

предишна статияАнджелина Джоли призова за равенство между половете
следваща статияНай-големият карък сред автокрадците съжалява, че не го хванаха първо полицаите