Начало Свят Снуп Дог подготвя първата си готварска книга

Снуп Дог подготвя първата си готварска книга

1071
Сподели
Снуп Дог

Снуп Дог подготвя първата си готварска книга. Тя се очаква да излезе на пазара тази есен. Новината съобщи самият хип хоп изпълнител в социалните мрежи.

Книгата ще съдържа 50 от любимите рецепти на Снуп Дог, пише Tialoto. Сред тях има както печива, ястия с месо, так и интересни снаксове и десерти.

Подобно на готвачите, които предлагат вкусни и здравословни гозби без глутен, 46-годишният рапър е категоричен, че неговите ще са без канабис.

Нестандартното хоби на Снуп Дог не е отскоро. Той е близък приятел с известната американска готвачка Марта Стюарт, с която заедно водеха кулинарно шоу по VH1. „Тя ме учи как да съм истински шеф в кухнята. Ужасно взискателна е как подреждаш чинията. Обикновено аз просто изсипвам каквото съм направил, но тя ми показва как да бъда по-прецизен. Все още се уча обаче“, обяснява рапърът в свое интервю.

76-годишната Марта и нейният ученик Снуп често биват засичани заедно на кафе или по различни събития. „Хората никога не биха си представили, че точно ние двамата можем да станем приятели или да имаме някаква връзка, но това им е и грешката на хората. Спрете да съдите книгите по кориците. Много хора имат нужда от разбиране и да продължат да се учат“, казва още Дог.

Коментари