Сподели
Селин Дион
На снимката: Селин Дион

Селин Дион винаги успява да стопли сърцата на феновете. Днес, 19 март, музикалната звездата от Квебек използва акаунта си в Инстаграм, за да изпрати положителна поръка на феновете си, докато целият свят се ограничава и се опитва да спре разпространението на коронавируса.

„Всички сме загрижени“

Певицата, която беше принудена да спре световното си турне Courage“, обясни, че е у дома с трите си деца. „Надявам се всички да се грижите добре за себе си в тези особено трудни моменти. Вкъщи съм със семейството си и вземаме необходимите предпазни мерки, за да останем здрави и безопасни. Моите мисли и молитви са за всички онези, които са загубили близки, с тези, които са болни и с всички, които са засегнати от тази драматична ситуация. Пожелавам ви сила и смелост и се надявам, че положителните новини ще върнат живота ни в нормално състояние много скоро. Сега повече от всякога се надявам, че музиката ще ви донесе комфорт и вътрешен мир “, написа тя.

„Всички сме загрижени заедно … Нека бъдем добри един към друг и да се грижим за себе си и другите,“ написа в заключение певицата, която ще навърши 52 години на 30 март.

Коментари