Селена Гомес
Селена Гомес

Докато Джъстин Бийбър се готви за втора лятна сватба с Хейли Болдуин, Селена Гомес напълно забрави за него. Всъщност феновете й забелязаха, че певицата е изтрила стария си пост за рождения ден на Бийбър. Не е известно кога точно Селена го е направила, но е факт, че изчезването на публикацията не е останало незабелязано.

Това не е единствената снимка, свързана с Бийбър, която Селена е премахнала от социалните мрежи. Около няколко месеца през 2018 г. певицата направи почивка от Инстаграм. Това се случи по времето, когато беше в болница за борба със стреса и депресията.

По време на конференцията в Кан Гомес говори за вредното въздействие на социалните мрежи върху нейното поколение:

„Социалните медии са наистина страшни за моето поколение. Разбирам, че е забавно да се използват социални платформи, но се притеснявам, когато виждам на какво са изложени младите момичета и момчета. Не мисля, че в някои случаи хората получават истинска информация“, каза тя.

Селена беше гост на международния кинофестивал като участник в най-новия филм на Джим Джармуш „Мъртвите не умират“, който откри филмовия фестивал в Кан. В продукцията Гомес си партнира с Бил Мъри и Тилда Суинтън.

предишна статияЕдин ще се справя с недоброжелатели днес, друг ще търси арбитър за разправията с гаджето
следваща статияПотвърдиха присъдата на Орнела Мути за измама