Начало Водещи Райън Рейнолдс и Емили Блънт са на-печелившите актьор и актриса на Холивуд

Райън Рейнолдс и Емили Блънт са на-печелившите актьор и актриса на Холивуд

1496
Райън Рейнолдс

Кои холивудски звезди са най-добре платени? Отговорът на този въпрос дава „Върайъти“, като публикува подробни данни за заплащането на най-известните актьори и актриси в Холивуд.

Интересен факт е, че мъжете заемат от първото до петото място.

Най-високата позиция е за Райън Рейнолдс. Той печели 27 милиона долара месечно за ролята си в“Six Underground“, чиято премиера е скоро.

Дуейн Джонсън – Скалата и Робърт Дауни – Джуниър са на второ място с 20 милиона долара. Пърият с ролята си в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, а вторият в „Пътуване с доктор Долтил“.

Емили Блънт е шеста поред с 13 милиона долара. Тази сума идва от участието й в „Нито звук 2“, което излезе през 2020 година. Следват Кристен Стюарт и Марго Роби с по 10 милиона долара.

Според публикацията заплащането на Нетфликс е по-голямо от това, което предлагат известните холивудски студия. Сумите са различни, тъй като при вторите актьорите не получават допълнителни дивиденти след излизането на филмите.

Статистиката показва също, че някои знаменитости са склонни да играят за по-малко, ако ролите им допадат. Например Брад Пит и Леонардо ди Каприо са взели само по 10 милиона долара за ролите си в „Имало едно време в Холивуд“.