Начало Свят Радостна новина за феновете на „Полицейска академия“! Пускат нов епизод на забавната...

Радостна новина за феновете на „Полицейска академия“! Пускат нов епизод на забавната поредица

1897
Полицейска академия

Напоследък Холивуд е изцяло на ретро вълна. Появяват се нови версии и продължения на популярни сериали и филми с над 30-годишна история. Предстои да видим и нова серия от комедийната поредица „Полицейска академия“.

Новината съобщи Стив Гутенберг, звезда от първите филми на популярния през 80-те франчайз, пише Cinefish. Той изпълняваше ролята на офицера Кери Махони, който заедно с останалите откачалки от академията постоянно се забъркваха във всевъзможни проблеми. Гутенберг участва в първите четири филма от поредицата, които бяха и най-успешни. Последната част „Полицейска академия: Мисия до Москва“ излезе през 1994 г.

Актьорът отговори на молба на фен на поредицата да участва в нов филм и да го заснеме в Лондон. „Задава се нова „Полицейска академия“. Засега не мога да споделя повече детайли, но се работи усилено по бъдещия филм“, написа Гутенберг.

Филмите от поредицата се радваха на голям успех през 80-те и по тях бе направен анимационен сериал и серия от играчки. Освен Гутенберг, „Полицейска академия“ наложи имена като Майкъл Уинслоу и Бобкет Голдуейт, а в една от частите участваше и младата Шарън Стоун.