Начало Водещи Тези 3 професии разбиват браковете

Тези 3 професии разбиват браковете

582
Сподели
професии убийци на бракове

Стресът, дългото работно време и раздвояването поради работата – всичко това се отразява на личния живот. Някои професии са истински убийци на бракове.

Американският статистик Нейтън Джей анализира процента на разводите в различни групи професии и установява, че най-застрашени са хората, които имат една от тези професии.

1. Барман

The Barman 2

52,3% от барманите са разведени, главно поради работното им време. Ако сте във връзка с мъж или жена, които вършат този вид работа, вечерите ви най-често ще бъдат самотни.Освен това работата включва контакт с голям брой хора, често под въздействието на алкохол, като всичко това може да доведе до изневяра.

2. Стюардеса

Stewardess

Поради естеството на работата, стюардесите често са далеч от дома и партньорите си, а личният живот се свежда най-вече до излизане с колеги и в чужбина. Това създава проблеми в брака и чести изневери.Статистиката на Американското статистическо бюро показва, че цели 50,5% от връзките на стюардесите се провалят.

3. Зидар/строител

Constructores

Тежкия физически труд по всяко време на денонощието струва енергия и нерви, което се отразява на отношенията. Това обяснява процента на разводите тук – 50,1%.

За още интересни статии, може да ни последвате на нашата Facebook страница

Коментари