Начало Любопитно Принц Хари и Меган Маркъл благодариха на жителите на българско село

Принц Хари и Меган Маркъл благодариха на жителите на българско село

654
Сподели
Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл се състоя на 19-ти май тази година и се превърна в събитието на годината. Любопитното е, че жители

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл се състоя на 19-ти май тази година и се превърна в събитието на годината. Любопитното е, че жителите на село в България получиха благодарствена картичка от щастливите младоженци, съобщава Dama.bg.

Става дума за жителите на село Баничан, които са изпратили като сватбен дар на Хари и Меган по един чифт чорапи, плетени в баничански стил. „По стар български обичай решихме да им изпратим като дар два чифта плетени чорапи, изработени в характерен баничански стил. Колетът отпътува за Англия през месец май, а ето че вече получихме и благодарствено писмо от младото семейство“, споделя Румяна Джибова, секретар на читалище „Изгрев“. Благодарственото писмо-картичка е придружено и от снимка на принц Хари и Меган Маркъл от сватбения им ден. Всички жители на село Баничан са трогнати от жеста на младото семейство и споделят, че плетените чорапи от техния край отдавна са се прочули по цял свят.

Коментари