Начало Свят Порно звезда се изправя срещу Путин на президентските изборите

Порно звезда се изправя срещу Путин на президентските изборите

1739
Порно звезда

Четвърта жена влиза в президентската надпревара в Русия. Срещу  Владимир Путин ще се изправи Елена Беркова и тя със сигурност не е като останалите му съперници, тъй като има опит в една по-различна сфера от политиката, а именно – порно индустрията.

Беркова е на 32 години и е майка на две деца. Заснела е специално видео, в което обяснява какви ще бъдат приоритетите ѝ в управлението ако бъде избрана за президент на Русия.

Беркова ще настоява за задължително сексуално образование. Освен това смелата брюнетка ще иска смъртно наказание за сексуални престъпления. Като мотив за това искане е сочен скандалът с холивудския продуцент Харви Уейнстейн.

Сред останалите идеи на хубавата Елена са да направи развода почти невъзможен за мъжете, защото дезертират от отглеждането на децата, както и да криминализира носенето на пола, по-дълга от 40см.

Манекенката, известна с провокативните си видео материали в мрежата, обяви, че е решила да участва в изборите неотдавна, защото жените вземат активно участие в президентската кампания.

Включването на Беркова в надпреварата се приема със смесени чувства, но тя вече има 639 000 последователи в мрежата.

предишна статияОтряд съставен само от жени ще охранява Мелания Тръмп в Токио
следваща статияСтрес, тревоги и страсти – разболяват и убиват. Как да се спасим