любовник

Ужице е град, административен център на едноименна община и на Златиборски окръг в Западна Сърбия с 63 577 жители.

Наскоро той нашумя с най-странните дела, открити в съдебните книжа в града, които взривиха обществеността, съобщава Kurir.rs.

Ето ги и тях:

По-добре да го направя с прасе, отколкото с нея

Жена от Ужице съдела съгражданин, с когото е брала малини. Според съдебните записки, по време на беритбата той й се нахвърлял, а в почивките от това й отправял комплименти. Мъжът е признат за виновен, а докато тя разказвала подробности за събитията, той скочил от скамейката:

„По-добре да го направя с прасе, отколкото с нея“ – крещял обвиняемият.

Молбата на ощетения съпруг

Известен гражданин хванал жена си в леглото с друг мъж. Той извадил пистолет и принудил любовника на жена си да се съблече гол, след което го изгонил на улицата. Унизеният любовник завел съдебно дело.

„Най-трудно ми беше, когато го видях в моята пижама“ – казал подсъдимият в защита на това защо е извадил пистолет.

Бих я, но това си е моята жена.

На човек от село близо до Ужице не му било ясно защо го съдят.

„Да, аз я бих, но това е недоразумение, нали съм бил моята си жена“, казал той пред съда, очевидно убеден, че да бие жена си е съвсем нормално нещо.

Баща съди сина си за горене на дърва, синът мечтае за рекорд

Един от най-запомнящите се случаи е този, в който втори баща съдел по-големия си син, за който твърдял, че е използвал осем кубика дърва и 100 килограма дървени въглища за отопление на котел.

„Не е възможно, но осъдете ме, ако съм изгорил толкова много. Искам да вляза в Книгата за рекордите на Гинес”, казал той пред съда.