победа за Франция

В началото на Евро 2020 откриваме, че вече има много интересни прогнози, като в това отношение ще открием, че вече имаме и специален номиниран отбор за победа. С помощта на изкуствен интелект и много други системи за изследване ще открием, че повечето експерти смятат, че Франция е на път да се прибере у дома с трофея. Петлите са спрягани за победители още миналата година, но след като се намират в една много тежка група, шансовете наистина не са никак високи, впрочем Португалия и Германия са на път да проверят тази теория, а най-важното е, че в спорта винаги има изненади.

Свикнали сме да виждаме не само изкуствен интелект в правенето на проверки, на последните големи първенства участваха различни гадатели като октоподи, котки, кучета и всякакви други животни, но там всичко повече опира на късмет, отколкото на някакви научни доказателства. Анализаторите от Efirbet също предлагат ежедневни футболни прогнози и могат да ни насочат спрямо избора, но не трябва да забравяме и една много важна допълнителна подробност – присъстват достатъчно футболни фенове, които да проверят какво наистина може да се очаква от следващото дерби.

Една основна разлика тук е, че освен безплатното представяне на информацията и възможност всеки един клиент да чете и да проверява предстоящите възможности, трябва да забележим и наличието на една специална секция, в която анализаторите никога не гарантират 100% успех, впрочем никой не трябва да го прави, особено след като в спорта има изненади във всяка една минута. Тук поне откриваме професионализъм от най-висока степен.

Как обаче се изготвя една спортна прогноза, макар и за мнозина отстрани да изглежда изключително лесно и дори абсолютно банално, тук стои една цяла наука. Следователно, когато започне да се говори за изкуствен интелект, мнозина биха очаквали успехът да бъде завършен и категоричен, но истината е, че погледът напред в бъдещето се базира на анализ и статистика в миналото. Тоест проверява се формата на един атлет, отношението му с целия отбор и още много други допълнителни фактори, които в последствие се събират в една формула, за да можем да разберем какво точно се предлага на феновете. След като няма 100% сигурност, защо толкова запалянковци прибягват до тази опция?

Отговорът е елементарен, трябва да имаме някаква основна база, с която да започнем да разглеждаме потенциалните изходи на срещата. И за да докажем, че понякога може да има изненади, през миналата година се смяташе, че Франция, Белгия и Испания имат най-високи шансове за взимането на трофея, никой не обърна внимание на Хърватска и постиженията, които те направиха. Този отбор беше скритият коз на първенството, следователно не трябва да се изненадваме и тази година от подобен развой на събитията.

Възможно ли е наистина Франция да повтори своя успех. Към момента различни анализатори, както и системи посочват, че шансовете за излизане от групата са близо 46.8% и това е напълно разбираемо. Междувременно в съседната група Испания има доста добри шансове и се нарежда като отбор с 70.3% за успех, което отново не е никак малък шанс, даже напротив. Използваният изкуствен интелект е направил около 40 000 симулации с подадени данни, за да се стигне до заключението, че сините наистина имат високи шансове за успех. Същият споделя, че англичаните ще излязат от групите, следователно това е една доста добра начална опция, с която да следим до каква степен може да бъде прав.

Впрочем всички могат да проверят и тестват основните си възможности относно създаването на една прогноза, информацията днес е била винаги свободна и лесна за откриване, но нека не забравяме една много важна подробност, в света на футбола не е никак трудно да открием, че винаги има изненади, да не забравяме, че някога първото влизане в Шампионска лига на Лудогорец беше просто невъзможна мисия според проверките и различните ставки, а как се разви на финалът футболната среща? Просто не можем да забравим, а и няма как, честно казано.

предишна статияДоколко замразените храни са полезни
следваща статияИ в работата, и в личния живот една от зодиите да очаква неприятности днес