Начало Водещи Певицата Риана подготвя модна колекция бельо?

Певицата Риана подготвя модна колекция бельо?

561
Сподели
Риана

Упорито се говори, че певицата Риана работи „вече повече от година“ по цяла гама бельо в колаборация с онлайн платформата за модна търговия TechStyle (по-известна с предишното си наименование JustFab), но дали това е така?

Говорителят на красивата барбадоска отказва да коментира съществуването на подобна сделка, но източник на библията „Уимънс уеър уикли“ издава, че изпълнителката и TechStyle разработват модната линия вече повече от година и дори са започнали производството на първите модели.

Слуховете се допълват и от Лойд Грийф, президент и главен изпълнителен директор на инвестиционната банка в Лос Анджелис „Грийф Ен Ко“, според който платформата в момента е добавила още една знаменитост към списъка си с колаборатори, след успешната си работа с Кейт Хъдсън (по марката Fabletics) и с Ким Уест Кардашиян (ShoeDazzle).

„В момента мащабът им позволява да добавят нова марка, друга категория и това би подобрило предлагането на продуктите им. Това, от което имат нужда, е да демонстрират растежа си… Сигурен съм, че брандът на Риана би убедил пазара, че на компанията й предстои стабилно бъдеще, защото публичното предлагане, към което (TechStyle) се стреми, зависи именно от това“, изтъкна Грийф.

БГНЕС припомня, че Риана вече не веднъж или два пъти е предизвиквала фурор в модната и козметичната индустрия. Особено като се вземе предвид колекцията й обувки за марката „Пума“ и собствената й линия за красота Fenty Beauty, която в момента е възхвалявана от всевъзможни специалисти и бюти гурута.

Коментари