Начало Водещи Певицата Риана подготвя модна колекция бельо?

Певицата Риана подготвя модна колекция бельо?

1214
Риана
На снимката: Риана

Упорито се говори, че певицата Риана работи „вече повече от година“ по цяла гама бельо в колаборация с онлайн платформата за модна търговия TechStyle (по-известна с предишното си наименование JustFab), но дали това е така?

Говорителят на красивата барбадоска отказва да коментира съществуването на подобна сделка, но източник на библията „Уимънс уеър уикли“ издава, че изпълнителката и TechStyle разработват модната линия вече повече от година и дори са започнали производството на първите модели.

Слуховете се допълват и от Лойд Грийф, президент и главен изпълнителен директор на инвестиционната банка в Лос Анджелис „Грийф Ен Ко“, според който платформата в момента е добавила още една знаменитост към списъка си с колаборатори, след успешната си работа с Кейт Хъдсън (по марката Fabletics) и с Ким Уест Кардашиян (ShoeDazzle).

„В момента мащабът им позволява да добавят нова марка, друга категория и това би подобрило предлагането на продуктите им. Това, от което имат нужда, е да демонстрират растежа си… Сигурен съм, че брандът на Риана би убедил пазара, че на компанията й предстои стабилно бъдеще, защото публичното предлагане, към което (TechStyle) се стреми, зависи именно от това“, изтъкна Грийф.

БГНЕС припомня, че Риана вече не веднъж или два пъти е предизвиквала фурор в модната и козметичната индустрия. Особено като се вземе предвид колекцията й обувки за марката „Пума“ и собствената й линия за красота Fenty Beauty, която в момента е възхвалявана от всевъзможни специалисти и бюти гурута.

предишна статия„Барби“ се превърна във Фрида Кало
следваща статияВече всеки може да хакне iPhone, стига да даде $15000