Овен

Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Телец

Ако наскоро сте се разделили със своя партньор, звездите Ви съветват поне за сега да не му търсите никакъв заместник. Наслаждавайте се на падналата Ви се свобода, но само не се увличайте, защото тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занимание и подходяш партньор.

Близнаци

Вашият любим човек днес много сложно ще реагира на всеки Ваш опит да го измамите, надхитрите или макар само да го разиграете. Постарайте се да вземете под внимание тази странна особеност и да действате със съответните изводи и определените приоритети.

Рак

Небесата са настроени за изпълнение на най-изумителните желания, а във въздуха витае някаква романтичност. Това е просто прелестна комбинация, независимо под какъв знак е роден човек. Само че във Вашия случай може да се очакват достатъчно приятни новости! Не се учудвайте, ако получите отговор на Ваш въпрос, посредством неочаквано съвпадение.

Лъв

Днес звездите ще създават благоприятни условия за всичко, което сте си планирали за деня. Реализация на идеите Ви и укрепване на Вашата репутация. На всички ще направите възможно най-доброто впечатление. Само че докато решавате блестящо своите задачи, убедете се, че не сте се възгордели прекалено от успехите си. И не забравяйте, че най-добрата тактика – това е вежливост и уважение към другите.

Дева

Звездите Ви съветват днес да отделите време и да отидете на фризьор, за да се опитате в края на крайщата да въведете в ред своята прическа. Може да опитате и по-радикален приьом за смяна на имиджа – включете своята фантазия на пълен ход.

Везни

Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя любим човек онова, което обикновено изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали наистина всичко е така хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за миг могат да се разбият?…

Стрелец

Общата картина на живота ще изглежда все по-оптимистично, ако само свалите сивите очила, които така упорито носите напоследък. В даден момент звездите ще разширят Вашите кариерни хоризонти и Вашия личен живот ще заблести в различни багри, стига само да съумеете да направите крачка в необичайна за себе си посока. Престанете да подтискате своите природни инстинкти и да се приемата като мрачен тип, какъвто всъщност съвсем не сте. У Вас живее едно малко палаво дете, което очаква да се измъкне навън и да си поиграе.

Козирог

Спадовете на настроението са едно, но във Вашия случай настроението се движи ту долу, ту горе, в някакъв хаотичен зигзаг. Ако това Ви се струва безумие, какво е за обкръжаващите Ви, които са свикнали да Ви виждат в спокойно състояние?… Сег а сте склонни в пристъп на афект да кажете неща, които всъщност не сте е имали намерение да казвате. Постарайте се да се абстахирате от всичко отвън, което Ви дразни, успокойте се и потърсете причината за ставащото.

Водолей

Още от сутринта сте на крак, без да имате дори една свободна минутка. Това може да бъде весело, може да е и вълнуващо, но едно е ясно: днес това ще приключи. Започва период на непредвидени спънки и препятствия, и в по-голяма част от случаите – преместване на планираното за друг ден. Това няма да са най-големите изненади, но времето, което се освобождава, ще се окаже безценно. Единственото, от което трябва да се пазите е, прибързаното взимане на решения.

Риби

Събитията се развиват толкова бързо, че и да искате да се приспособите към ритъма им на промяна, няма да можете. В резултат денят ще се окаже напрегнат, и не много приятен. Много мислите за онова, с което не сте успели, но забравяте за своите постижения, а заобикалящите не бързат, а и не искат да Ви ги напомнят. Отбелязвайки всичко свършено в своя ежедневник, вечерта сами ще се удивите от количеството на свършените неща. Ще се появят интересни идеи, но няма да Ви стигне ентусиазъм, за да се опитате да ги реализирате. За съжаление никой не бърза да подели с Вас жинената си енергия и оптимизъм, макар че отношенията Ви с другите хора са добри.

предишна статияОрехите са полезни за сърцето и червата
следваща статияОблачен ден, слънчево време само в планините