Начало България Някой днес не бива да прибързва в любовта, а да изчака

Някой днес не бива да прибързва в любовта, а да изчака

760
зодиите

Овен

Заслужава си този ден да посветите на съвместни разходки. Те ще се окажат не много продължителни, защото за продължителни нито Вие, нито Вашия любим човек ще имате време. Но за сметка на това ще са плодотворни по отношение на решаване на личните Ви проблеми.

Телец

Денят се оказва много успешен от делова гледна точка. Имате достатъчно сили и енергия, за да реализирате своите нови планове и идеи в живота. Ако става дума за пари или ценно имущество, избягвайте да бързате. Ако пък планирате смяна на работата, не би било излишно да покажете разбиране. Най-страшното, което може да Ви се случи днес е, да подведете своя любим човек тогава, когато най-много се нуждае от Вашата помощ. Но това ще стане само в случай, че решите съзнателно да постъпите така. Затова са нужни само малко внимание и търпение, и отново ще сте незаменими и важни в живота на Вашата „половинка”.

Близнаци

Вероятно сте настроени за спокойна и безгрижна вечер в компанията на интересни приятели, които също нямат нищо против да се повеселят. Колкото и да сте умни и остроумни, винаги се намира човек, който да се опитва да Ви надмине в остроумието. Разбира се, че ще загуби – това е факт! Но на каква словесна екзекуция ще бъде подложен – това зависи само от Вас.

Рак

Имате шанс да постигнете значителни успехи в онова, с което се занимавате. Въпреки това не трябва да забравяте, че достигането на най-важната от Вашите цели, изисква жертви. Бъдете готови да направите сложен и труден избор. За себе си ще напомнят отдавнашни недоброжелатели. От времето, когато за последен път сте имали нещо общо с тях, те са станали още по-коварни и изобретателни, така че въобще не може да разчитате на лесна победа. Вашите лутания и съмнения няма да бъдат разбрани от близките Ви хора, но те охотно ще Ви подкрепят с добри думи. Не би Ви се отразила зле и конструктивната критика – ще я чуете от по-възрастните роднини….

Лъв

Не трябва да раздробявате един голям и светъл спомен за отминала любов или за вчерашния ден, на много, много малки. Така може само да се стигне до обезценка. И тъй като спомените са нещо наистина много скъпо , което имате, и доколкото за този ден не Ви се предвиждат никакви романтични преживявания, отнесете се към него максимално внимателно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите…

Дева

Не трябва да се опитвате да прибързвате в любовта. Понякога е по-добре човек да изчака. Проявете търпение в отношенията си с някого, особено ако на скоро се е наложило да преживеете някакви трудности. Много е важно, да не мислите за създалата се ситуация на слука. Дори и не всичко да върви така гладко, както би Ви се искало, това още не значи, че трябва да искате да разрежете възела с един замах. Бъдете по-открити и търпеливи.

Везни

Не се учудвайте, ако в близките няколко дни получите още по-голямо внимание. Вие сте необикновено очарователни и привлекателни, и затова на хората им харесва, да прекарват времето си с Вас. Няма нужда да напомняме, че тефтера Ви е просто препълнен от покани и предложения, но за Вас не представлява трудност да се оправите с тях. Някой от Вашите поклоници ще даде да се разбере, че точно Вие сте човекът, който така не му е достигал….

Скорпион

На Вашия любим човек днес ще се прииска, да Ви даде някакъв ценен съвет, а Вие непрекъснато ще бъдете с усещането, че не се нуждаете от такъв. В крайна сметка преди да направите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което иска да Ви каже.Може пък действително да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец

Повече от ясно е, че днес ще затворитре очите си за общественото мнение, относно Вашия любим човек, и ще постъпите така, както сами преценявате, че е нужно, без да се съобразявате с когото и да било и без да се нуждаете от нечие ръководство. Навярно това ще бъде най-правилния изход от създалата се ситуация.

Козирог

Мислите, че вчера всичко е било на сериозно? И съвсем не сте били склонни към усмивки, а да не говорим за небрежност? Тогава затваряйте люковете, защото още нищо не сте видели. Вчерашният ден е бил просто тренировка. А сега напълно сте подготвени да завладеете щурвала и да се хванете здраво за него, особено ако сте уверени, че никой не би управлявал кораба сега така, както Вие. Напред и хващайте щурвала!

Водолей

Ще стигнете до изводи, които ще се окажат неочаквани за околните. Вашите постъпки предизвикват удивление и от Вас чакат обяснение. Затова не отклонявайте разговори. Неприятно чувство ще остави контактът Ви с роднини. Конфликт няма да възникне , но напрежението в отношенията ще бъде много осезаемо. От друга страна, любимият човек ще Ви донесе сюрпризи. Не се учудвайте от неочаквани предложения и бъдете готови да импровизирате. Денят е много подходящ да се избавите от всичко, което Ви е омръзнало и е изгубило ценност.

Риби

Предстои Ви ден за активно общуване, което ще Ви залее с цял поток новини. Те толкова ще Ви натоварят, че , поради липса на невъзможност да обмислите всичко за кратко, ще Ви се струва, че денят е напразно загубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези жени, които притежават твърд характер и мъжки подход към живота. Не трябва да се дразните, ако родителите Ви проявят излишен интерес към Вашата персона. Намеренията им са добри, макар че от Ваша страна е възможно да започе скандал. Отклонете разговора.

предишна статияСлънчев ден с повече облаци следобед
следваща статияЗадържаха турист в Италия, драскал по Колизеума