Начало Водещи Мишел Пфайфър може да има главна роля в продължението на „Господарката на...

Мишел Пфайфър може да има главна роля в продължението на „Господарката на злото“

1468
Мишел Пфайфър

Дисни продължават напред със своето продължение на „Господарката на злото”. И този път в главната роля ще бъде актрисата Анджелина Джоли.

В ролята на принцеса Аурора ще видим отново Ел Фанинг. За сега Ед Скерин и Фернанда Диниз също са част от актьорския състав. Но от скоро още едно име се свързва с проекта – това на Мишел Пфайфър.

„Господарката на злото” беше голям успех за Дисни след излизането си през 2014 г. и това е причината от компанията да решат да направят толкова много игрални филми по техни любими класически истории. Заради това ще имаме възможността да се насладим на историята на злодея от „101 Далматинци” – Круела де Вил с Ема Стоун в главната роля.

Филмът позволи на аудиторията да види изцяло нова страна на Злодеида, благодарение на изключително емоционалната игра на Анджелина Джоли. Това накара много зрители да изпитат съчувствие към иначе злодея в приказката, като по този начин преобърнаха възприятията на всички за приказката „Спящата красавица”.

Но какво ще се види в „Господарката на злото 2” предстои да се види.

Този уикенд от Върайъти съобщиха, че разговорите за това Пфайфър да има основна роля в бъдещото продължение на „Господарката на злото” са напреднали. Ако тя се съгласи да подпише ще играе ролята на „Кралицата”. За този персонаж все още нищо не се знае, но се очаква тя да има основна роля за събитията във филма.

предишна статияЗа кого са опасни социалните мрежи?
следваща статияВиктория Томова започна с победа в Прага