Начало Любопитно Мечка потроши колата на американка

Мечка потроши колата на американка

1090
Мечка се качи в колата на американка в град Кантон, щата Кънектикът, и направи салона й на пух и прах, съобщиха местните медии. Инцидентът с

Мечка се качи в колата на американка в град Кантон, щата Кънектикът, и направи салона й на пух и прах, съобщиха местните медии. Инцидентът станал, докато собственичката на автомобила Линда Морад се грижела за къщата на нейна приятелка, пише Automedia.

По едно време Линда чула странен шум от улицата, погледнала през прозореца и видяла, че аварийните светлини на колата –  Subaru Outback от 2015 г. са включени, а в салона явно имало някой.  Уплашената жена позвънила на 911 и казала: „Сама съм и мисля, че има някой в колата ми“. Когато шумът станал по-силен, тя се обадила на полицията и отново на 911. „Сега и клаксонът пищи, става наистина страховито. Аварийните мигат, клаксонът писука като луд, виждам, че някой се мята в салона“, казала Линда.

Мечка потроши колата на американка (ВИДЕО)

Пристигналите полицаи установили, че в колата буйства мечка. Служителите на реда отворили една от вратите и звярът избягал в гората, оставяйки салона почти напълно потрошен, а освен това явно го ползвал и за тоалетна.

Мечка потроши колата на американка (ВИДЕО)

Застрахователната компания обещала на собственичката на автомобила да компенсира щетите. Жената обаче казала, че е по-щастлива от факта, че нито тя, нито мечката пострадали при инцидента. Линда също така посочила, че единственото нещо, годно за консумация, което оставила в колата, бил банан. По-рано обаче тя изхвърлила на сметището голям чувал с боклул, чиято миризма вероятно привлякла звяра.