Сподели
месо

Знаменитостите следват стриктни диети, за да поддържат формата си в отлично състояние. Но понякога звездите правят малки отклонения от правилата и се наслаждават на любимото си ястие – месото. 24СМИ подбра 4 месоядни звезди, които не могат да си представят живота без пържола.

Кийра Найтли

Британската актриса Кийра Найтли е надарена от природата със стройна фигура, която не е резултат от уморителни физически упражнения и диети.

Актрисата не се отказва от допълнителна порция в ресторанта или любими ястия. Найтли обича да яде месо, но избягва червеното или с прекалено много мазнини.

Чарлийз Терон

Чарлийз Терон заслужава правото да се нарече една от най-красивите актриси в Холивуд, като през годините външността й почти не се променила. Тайната на тънката й талия – разделното хранене.

Терон обича да си хапва птиче месо, предпочитайки по-малко мастни видове. Актрисата яде също хамбургери с удоволствие, след което увеличава времето до следващото хранене, за да не й се отразят.

Кристина Агилера

Известната певица Кристина Агилера никога няма да се откаже от сочен бургер. Любимата храна на звездата е месо със зеленчукова салата.

Агилера често качва тегло, но това изобщо не я притеснява и не планира да се сбогува с хранителните си навици заради опити да отслабне. В интервю Кристина признава, че обожава продуктите от типа бързо хранене във всичките им проявления.

Бен Афлек

Американският актьор Бен Афлек не мисли много за фигурата си, защото с удоволствие се тъпче с ястия от веригите за бързо хранене и пържоли, пие кафе и алкохол в неограничени количества.

Бен толкова много вярва в силата на месото, че принуди бившата си жена Дженифър Гарнър да го включи в менюто си, за да може двойката да има момче.

Коментари