Начало Водещи Лъвовете ще разберат, че животът е прекрасен, Везните ще покажат, че разбират...

Лъвовете ще разберат, че животът е прекрасен, Везните ще покажат, че разбират от всичко

1313
Хороскоп

Овен
Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата – тишина. И да мисли началникът кого да уволни, засега заплахите няма да Ви засегнат.

Телец

Ако сте решили през този ден да подарите нещо на своя любим човек, то нека това да бъде някаква вещ със стойност. Например нещо, което от отдавна му е нужно, но по някаква причина до този момент не е могъл да си купи. Цветята и бонбоните е по-добре да отложите за после, а сега е време за кафеварки, заключалки за врати и „оригинален набор” на отверки….

Близнаци

Няма да успеете да довършите работите, които, макар и да са били важни, не са успели да Ви увлекат. Няма кого да обвинявате- Вие сами сте захвърлили започнатото насред път, с надеждата, че всичко някак „автоматично” ще приключи. За Ваше съжаление, това не е станало, и днес трябва да се постараете, за да приключите и да се справите със ситуацията. За щастие, Вие сте достатъчно дейни и енергични, за да вземете необходимите мерки.Не би било зле, да намерите съмишленик и помощник измежду близките си хора. Най-важното, което би трябвало той да направи днес е, да Ви изслуша. След това нещата ще се наредят, а Вие ще се почувствате доста по-добре.

Рак

Днес ще бъде доста трудно на Вашия любим човек да се убеди, че наистина го обичате и съвсем нямате намерение да го изоставяте. Затова бъдете готови за неговата подозрителност, мнителност и желание да се иска прошка – просто така, за всеки случай.

Лъв

Неотдавна са Ви се струпали толкова много допълнителни задължения, и то не от най-леките. Помните ли чувството, че никога няма да може да се справите с това бреме? Погледнете ситуацията сега! Впечатлението е, че сте се занимавали с подобни неща цял живот. Много ще е приятно да се радвате на поредния си успех и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със следващата сложна задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е приятен и е важен за Вас. Отпразнувайте както трябва това, че животът Ви е прекрасен и ще става още по-хубав!

Дева

Препоръката на звездите е, днес да забравите за всички общопризнати и общоприети норми на приличие, а да се държите със своя любим човек така, както Вие намирате за нужно, а не както смята обкръжаващото Ви общество. В края на краищата вашите отношения касаят Вас и само Вас.

Везни

Знаете от всичко по малко, а това Ви дава възможност за изява в най-различни светски или професионални ситуации. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си таланти. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете енергията си на веднъж в няколко посоки.

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преимуществено приятни преживявания. През това време ще имате възможност да удовлетворите много от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и фантазии. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, независимо каква – психологическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекалено привързани към удобствата, лениви и капризни. Това е явно неподходящ момент за нови начинания. Прекарайте този ден така, както Ви се харесва.

Стрелец

Не решавайте днес всичко, вместо своя любим човек. Той е в състояние и самостоятелно да вземе решение, а отгоре на това може да го направи по оригинален и неочакван от Вас начин. Използвайте още един шанс, за да опознаете по-добре своята втора половинка!

Козирог

Дами, днес не ви е забранено, да правите разни покупки: като се започне от продукти, и се свърши до битова техника. Oтношенията с някой, който Ви интересува, може да се характеризират с някаква неопределеност. Тъй като това няма да има външни прояви, няма да се стигне и до взаимни упреци и обвинения. Затова няма никакъв смисъл да влизате в безмислени спорове. Още от сутринта трябва да съберете мислите си, тъй като е време да реализирате отдавна замислен план. Би било добре да позвъните на своите близки.

Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи , и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

Риби

Ако днес започнете да се опитвате да постигнете нещо със своя любим човек, не трябва да апелирате към неговата съвест. Дори и съвсем да няма, тя обезателно ще се събуди, а за да скрие този скръбен факт, той ще започне да изкарва яда си на Вас. Наистина ли искате ефекта да бъде такъв?

предишна статияНякой днес ще се бори със сложна задача, поставена от любимия, а друг нека си почине от флирта
следваща статияНеочаквани любовни признания и изненади очакват една от зодиите днес