Начало Водещи Кари Брадшоу от „Сексът и градът” шие булчински рокли

Кари Брадшоу от „Сексът и градът” шие булчински рокли

2811
Сподели
Сара Джесика Паркър
на снимката: Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър работи върху колекция сватбени рокли и обувки за „неконвенционални“ булки заедно с американския онлайн търговец „Гилт“ (Gilt).

53-годишната актриса и дизайнерка, която през 2014 г. създаде собствената си линия обувки SJP, този път ще си партнира с уебсайта за онлайн пазаруване и лайфстайл, за да проектира 10 различни рокли, между които бъдещите булки да могат да избират. Освен самите рокли обаче колекцията ще предлага на жените и елегантни бодита, поли и модерни гащеризони във всевъзможни цветове, предназначени за онези жени, които искат да бъдат наистина различни и открояващи се на Големия си ден.

Дизайните на облеклата ще бъдат допълнени и от 15 стила обувки, създадени с обещанието да покрият всички бюджети и стилове.

„Идеята ни е жените да могат да използват дрехите си не само за този специален повод. Независимо дали вие сте човекът, минаващ под пътеката, или сте гост на сватбата, това са дрехи, които със сигурност ще намерят място в гардероба ви“, увери актрисата в интервю за модната библия WWD

Коментари