Какви са шансовете ви да станете богати

В датата на раждане се шифроват не само личните ви качества, но и връзката ви с парите. Като знаете кода си за раждане, можете да разберете дали имате шанс да забогатеете. 

Добавете всички цифри от вашата дата на раждане, докато не получите една цифра. Например, вие сте родени на 17 август 1987 г. = 1 + 7 + 0 + 8 + 1 + 9 + 8 + 7 = 41 = 4 + 1 = 5. Кодът ви е 5

1 Не сте свикнали да спестявате и не знаете как да се промените. Обожавате да харчите пари без никакви умения за спестяване. Можете да станете богати, като научите как да спестявате.

2 Не харчите пари без цел. Най-често планирате и създавате списък за пазаруване. Вие сте в състояние да се откажете от най-важното, за да направите инвестиция, която може да ви донесе дивиденти.

3 Крайни рационалисти. Те знаят как да натрупват и инвестират правилно. Уви, няма следа от рационализъм, когато любовта се появи на сцената. Страстите засенчват ума ви, вие сте готови да харчите всичко до стотинка, само и само да впечатлите някого. Научете се да не губите ума си.

4 Невероятни късметлии. Лесно да получите пари за вас не е проблем. Това, което се счита за криза, може да премине за вас напълно безболезнено. Уви, вие сте твърде щедър и несериозен, което ви води до ръба на разрухата.

5 Парите са красив живот за вас, билет за „хората“ и начин да станете важни. Готови сте за много пари, което често играе срещу вас. Разумът често е засенчен от жаждата за печалба, което е рисковано.

6 Цял живот се стремиш да станеш богат. Мразите да имате периоди на липса на пари. Можете лесно да станете маниак в стремежа си към пари. Материалните ценности могат да ви подлудят и да ви превърнат в откровен нещастник.

7 Парите са важни за вас само като средство за храна. Не обръщате много внимание на финансовото състояние и сте в състояние да бъдете приятели дори с тези, които изобщо нямат пари. Има смисъл да се стегнете малко по отношение на доходите, така че стандартът на живот да се премести на ново ниво.

8 Вие бленувате за власт, а парите са просто инструмент, за да го получите. Рядко успявате да живеете пълноценен живот, защото винаги ще ви липсват парите, дори когато банковата ви сметка е пълна. Винаги не ви е достатъчно – това е сериозен проблем.

9 Не знаете как да станете богати, защото просто не знаете как да живеете с вашите средства. Ако добавите малко спестявания към живота си и се научите как да харчите парите правилно, вашият дебит винаги ще съвпада с кредита.

предишна статияЧетири скрити причини, поради които човек дебелее
следваща статияБританска кръчма сваля цената на бирата заради Брекзит