Начало Любопитно Истината за пет храни, от които хората са обсебени (СНИМКИ)

Истината за пет храни, от които хората са обсебени (СНИМКИ)

1282
чия

Здравето ви кара да правите луди неща. Подобно на слагането на шепи кейл в сутрешното смути, добавянето на колаген и водорасли към салатата, има толкова много чудодейни храни, че ни е странно вече коя за какво служи.

Истината е, че в по-голямата си част много от тях са набедени за супер полезни, но просто няма как да отговорят на желанието ни да задоволим глада си за истинска храна, пише Profit.

Нека видим няколко ястия, които са само опит да бъдат алтернатива, макар и здравословна.

1. Зуудълс

Италианско за вечеря? Или може би тайландско? „Една перфектна нощ за зуудълс!“.

Нека не се лъжем. Искате паста, а не зеленчукови спагети. И не, не са същите на вкус.

2. Диетичен сладолед

След като сте яли пълномаслен сладолед и пазите онзи вкус от детството, кутията нискокалоричен сладолед няма как да задоволи желанието ви за леденото удоволствие.

По-добре си вземете малка порция истински сладолед, вместо да се тъпчете с безвкусна алтернатива.

3. Чия

Всички блогъри се надпреварват да възхваляват пудинга с чия, но хайде да не се самозалъгваме. Макар и престояли една нощ, за да набъбнат до перфектност, вкусът им напомня на научен експеримент.

4. Авокадо тост

Не всеки харесва вкуса на авокадото. Но има и хора, които се кълнат, че не могат да живеят без него. Но все пак няма как да замените крем сиренето с него.

5. Камбуча

Ако ви се пие газирано, няма как да залъжете желанието си с камбуча. Ако ви харесва, пийте го, но ако само се мъчите, защото е здравословно, по-добре се откажете.