Сподели
руски пенсионер

Полицията в района на Новосибирск е задържала по подозрение в убийство 66-годишен местен жител, който преди това е бил осъждан, , в чийто дом било открито разчлененото тяло на изчезнал съселянин и останките на още две тела.

Според полицията на 20 април в село Северное е получен сигнал за изчезнал 36-годишен мъж, който на 16 април напуснал къщата си с колело и не се върнал. Служител на криминално разследване установи, че той е бил на посещение на своя приятел в деня на изчезването. На посочения адрес полицията намери велосипеда на изчезналия, но стопанинът на къщата казал, че гостът му си тръгнал пеша.

„При преглед на двора са открити скрити фрагменти от човешкото тяло.  Самоличността на починалия е установена – той се оказа изчезнал жител на Северное „

, се казва в изявление на полицията.

При разследването било установено, че в деня на изчезването си 36-годишната жертва отива при 66-годишния си познат. След сериозна почерпка двамата се сдърпали и по-старият убил с нож госта си. След това разчленил тялото му и го скрил извън къщата.

Тленните останки от други двама души са на двама мъже, които от три години се смятат за изчезнали.

Заподозреният е бил осъден през 1991 г. на 15 г. затвор за убийството на сестра си.

Коментари