Миранда Кър

Трудно е да се пропусне този сезон: розовото присъства и в гардероба на звездите. Дълго време жертва на стереотипи, розовият цвят се смяташе за не много изискан в продължение на много години. И все пак с пристигането на пролетта, той излиза на преден план и става залог за хит през сезон 2019.

Мишел Обама, Миранда Кер, Дженифър Лопес, Лора Сме… Много са знаменитостите, които харесват този цвят и разбираме защо. И двата модела – Миранда Кер и Роузи Хантингтън – Уайтли избраха розовото. Едната с дълга рокля по тялото, която демонстрира доста закръгления й корем – Миранда Кер е бременна с третото си дете – другата със свободен гащеризон. А Кендъл Дженър и Ел Фанинг, за да акцентират върху външния си вид, се радват на лъскаво розово. Рокли, блейзери, костюми, палта… Розовото се приема и е част от вкусовете и желанията през този сезон.

Последната, която се поддаде на тази тенденция, е Мишел Обама. Понастоящем на обиколка за популяризиране на автобиографията си „Becoming“, бившата първа дама пътува до Копенхаген на 9 април. По този повод тя избра розовия цвят за панталони и сако с блейзър. Визия на работещо момиче, която заслужено привлича внимание.

От френска страна дъщерята на Джони Холидей, Лора Сме, също избра тази печеливша комбинация. На 1 април, на премиерата на „Mon Inconnue“ в Париж, тя избра розово, което перфектно подчертаваше нейния тен. Черна тениска разнообразяваше цялостната й розова визия. Семпла и много ефективна стратегия, която също е печеливша комбинация.

предишна статияИдва „Време за фолклор“
следваща статияПореден неприятен ден с променлива облачност и превалявания