Овен

Най-вероятно е, да изпитате желание да се затворите в себе си. Да, може би бихте искали да узнаете, какво крият тези вътрешни пътища.Каменисти ли са те? Гладки ли са? Как стоят нещата като цяло? И дали са обкръжени от тъмни и гъсти гори? Или прекрасния изглед стига чак до хоризонта? Дошло е време, да посветите този ден само на себе си. И не само този…

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия любим човек през този ден малко коварство и ехидност. Ако бъдете прекалено бели и пухкави, няма да му е интересно да общува с Вас и може да предпочете нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това едва ли Ви трябва…

Близнаци

Днес Вашият любим човек много бурно ще се радва на всяка Ваша проява на внимание към него. Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече радост, и да обръщате поглед към него толкова често, колкото изобщо е възможно.

Рак

Настойчивостта е изкуство, което се овладява изключително трудно, но Вие сте доста напред по пътя за постигане на майсторството! Още с виждането на първия резултат, сте открили силен стимул. Споделете получените знания с човек, който в момента изпитва сериозни трудности. На него не му достига търпение, за да преодолее този сложен отрязък от жизнения си път, и много се нуждае от одобрение. Поговорете с него, изхождайки от собствения си опит, но бъдете предпазливи и се въздържайте от нравоучения. Поощрете го в по-нататъшните настойчиви опити – нали всяка крачка го доближава до достигане на целта.

Лъв

Днес трябва за всичко да се доверявате на своя любим човек , но и на своята интуиция. Преди всичко, те няма да се окажат противоречиви източници на информация, или ще са ориентирани еднакво правилно. Само че при възникване на кризи и в случай на разногласие, решение ще се наложи да взимате изключително Вие, и то, облягащи се на здравия разум.

Дева

Срещата с любимия човек ще премине доста сложно. Той много се е изменил за периода, през който не сте се виждали, та макар и да са минали само няколко часа. И с този нов човек ще трябва да общувате, да бъдете заедно, да се целувате… Изпитанието няма да е от леките, но Вие ще го преминете с достойнство!

Везни

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Подходящ ден за спокойна разходка, за незадължителни работи и неформално общуване. Това е и прекрасен момент , за да махнете временно с ръка на ежедневните рутинни задачи, и да излезете от точно очертаните рамки. Случайна среща и неангажиращ разговор може да се окажат много по-приятни ,отколкото уговорените преговори по конкретна тема. Може да Ви хареса и разговор с виртуален събеседник в чата. Свободното безцелно блуждаене по интернет-ресурсите може да остави интересни впечатления или да Ви подбуди за оригинални решения.

Водолей

На Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да си представи някои ситуации, свързани с Вас, даже и да ги убеждавате в тяхната реалност и неоспоримост. В крайна сметка, ако не се получи с думи, ще се наложи да доказвате своята правота с дела…

Риби

В края на крайщата Вие сте самостоятелни и с всичко успявате да се справите доста добре. Вие не трябва да бъдете естествено продължение на Вашата втора половинка, колкото и да Ви се иска това. Трябва да си имате свои интереси и увлечения. В противен случай просто ще станете неинтересни за обкръжаващите , а на първо място – на своя любим човек.

предишна статияРазкъсана облачност и слаби валежи, в планининте – и от сняг
следваща статияАктуална пътна обстановка