В интервю за списание „Women’s Health“ Ева Мендес изненадващо разказва за Райън Гослинг и двете им деца.

На 45 години Ева Мендес изглежда по-смирена от всякога в ролята си на майка. Тя е на корицата на броя от този месец на американското списание „Women’s Health““. Повод за нея да сподели някой неща за нейния партньор Райън Гослинг, с когото е във връзка от 2011 г. насам, но и да разкаже за двете си малки момичета: Есмералда (на 4 години) и Аманда (на 2 години). На въпроса защо е станала майка, Ева Мендес естествено отговоря:

„Райън се появи. Искам да кажа, че се влюбих в него. Имаше смисъл да има… не само деца, но тези деца“, казва актрисата.

Днес, след като дъщерите и са пораснали, актрисата обяснява, че е преживяла първите трудни месеци:

„За да бъда честна почувствах липса на амбиция, след като се родиха дъщерите ми (…). започнах да излизам от режима за оцеляване. Най-накрая отново се почувствах като истински човек“.

Ева Мендес все още може да разчита на присъствието на близките си, за да й помагат в ежедневието. Ние много се подкрепяме една друга. Майката на Райън, майка ми, сестрите на Райън и моята. Това е като едно село, което ни помага.

„Аз изключително много уважавам самотните майки, които правят това сами ”, продължава тя.

Запитана за образованието на дъщерите си, Ева Мендес обясни:

„Нямахме много пари, когато бях млада. Майка ми винаги ни казваше: „Винаги ще има хора, които ще имат по-малко от нас“. Тя ме накара да разбера това много млада“.

Лекции, които младата жена сега възнамерява да предава на двете си дъщери:

„Те никога не са ме виждали да се подготвям за събитие. Никога не са ме виждали на работа. Аз съм просто мама. По-щастлива съм, че съм просто мама“, разказва още тя.

Миналия март тя сподели пред „Extra“, че е „строга по отношение на хранителния им режим, начина по който се обличат и часът, когато си лягат да спят“.

предишна статияБенедикт Къмбърбач получава шамар от велосипедист, след като го удря с колата си
следваща статияНовият живот на Брад Пит