зодиак

Овен
Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време прекалено много започва да се увлича в компютърни игри и съвсем не Ви обръща внимание? Не се вълнувайте! Някъде привечер последното чудовище ще бъде убито и пасианса непременно ще се получи и през следващите няколко дни на Вашата идилия нищо няма да пречи!

Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци
Днес страшно ще Ви се иска, да станете някой друг, но само не себе си. Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак
Отстъпвайки нещо, ще усетите истинска свобода, та защо тогава да не се опитате да го направите? В действията си сте се ръководили от истински мотиви, но неизвестно защо хората пропускат Вашите идеи покрай ушите си… Запазете енергията си за онези, които действително ще пожелаят да Ви изслушат. Приемете и факта, че някои хора си имат собствен път и правят това, което сами намират за необходимо. В този момент сте направили всичко, което сте могли. Освободете се от моралните задължения и отговорности, които сами сте си възложили.

Лъв
Това е един съвсем нелош ден! Може успешно да решите имуществени въпроси, а и ще се зарадвате на неочаквани парични постъпления. През този ден ще бъдете много енергични и експедитивни и благодарение на подкрепата на влиятелни личности, ще може да постигнете доста . Подобряването на положението в обществото не е нещо непостижимо, но за да запазите онова, което сте постигнали, ще е необходимо доста да се потрудите, а и да си изградите безупречна репутация. Може да се занимавате с търговска дейност, защото през този ден на това поприще Ви очаква успех. Но от занимания с екстремални видове спорт е по-добре да се откажете.

Дева
Няма да е лесно днес на Вашия любим човек да създаде онзи свят, който Ви се иска. Навярно основна причина ще бъде Вашето неразбиране на това, какво му е нужно, като и правилното поставяне на целите. Та значи Вашата основна задача е не да изобретите велосипеда, а да го направите по известния чертеж. Ориентирайте се в ситуацията…

Везни
Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион
Днес няма да сте най-общителния човек и не искате да бъдете, а и никой не изисква това от Вас, нито се опитва да Ви застави. Общуването с любимия може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се само от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.

Стрелец
През този ден не трябва да гладувате и да пиете много течности. Най-добре е вежливо да игнорирате всеки опит за вмешателство във Вашия личен живот, но в никакъв случай не трябва да нагрубявате излишно любопитните приятели. Не се вълнувайте. Днешният ден няма да донесе бурни събития, стига само Вие активно да не си търсите приключения. Не е зле да се занимавате и с медитация. Единственото, което би могло да зачеркне всички Ваши старания през този ден, това е, да извършите нещо под влияние на силни емоции.

Козирог
Днес Вашия любим човек ще Ви разкаже някаква история от своя личен живот, която съвсем няма да Ви засяга. Може би си има тайна поклонничка или сам е станал поклонник на някого?… Постарайте се да извлечете максимална полза от този откровен разговор.

Водолей
Денят може да се окаже доста удачен от финансова гледна точка, но за да Ви донесе реални доходи, трябва доста да се потрудите. Днес няма да сте много във възторг, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, но в крайна сметка това ще Ви достави удоволствие. Оставените за после работи ще напомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания.

Риби
Предстои Ви ден за активно общуване, което ще Ви залее с цял поток новини. Те толкова ще Ви натоварят, че , поради липса на невъзможност да обмислите всичко за кратко, ще Ви се струва, че денят е напразно загубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези жени, които притежават твърд характер и мъжки подход към живота. Не трябва да се дразните, ако родителите Ви проявят излишен интерес към Вашата персона. Намеренията им са добри, макар че от Ваша страна е възможно да започkе скандал. Отклонете разговора.

предишна статияМъгливо време в равнините, повече слънце на изток
следваща статияКрасен Станчев: Дефицитът в НОИ вече е огромен и това ще създаде проблем на цялата пенсионна система