Джъстийн Бийбър и Хейли Болдуин /снимка: Индипендънт/

Джъстин Бийбър съди обвинилите го публично в изнасилване момичета, съобщава „Пипъл“.

Защитата на певеца твърди, че всички факти, с които момичетата подкрепят своите версии за вината на Джъстин, са опровергани с помощта на документи и свидетели. Уверен в невинността си, Бийбър е решил да съди обвинителките си и е подал иск срещу тях за 20 милиона долара.

Интересен факт е, че след като Джъстин коментира обвинението на една от тях, доказвайки абсурдността на нейната версия, момичето изтри акаунта си в Туитър.

БГНЕС припомня, че жена на име Даниел разкри в социалните медии, че е била изнасилена от канадската звезда през 2014 г. в хотел „Четири сезона“. Жената, която отказа да разкрие второто си име „по лични причини“, заяви, че нападението е станало след събитие в Остин, Тексас на 9 март 2014 г.

След това тя описа събитията от нощта, в която твърди, че е била изнасилена от Бийбър, твърдейки, че е била на 21 години по време на нападението. Даниелзаяви, че предполагаемият сексуален акт се е случил без нейно съгласие. Джъстин Бийбър по това време имаше връзка със Селена Гомес.

Малко след съобщението на Даниел, друга жена, наречена Кади, излезе с подобни обвинения срещу певеца, твърдейки, че също е била изнасилена от Бийбър на 4 май 2015 г., след като е била поканена в хотел в Лангъм, където той бил отседнал. Според момичето сексуалното посегателство се е случило въпреки призивите й да спре и молбите й, че не бива да прави секс с никого преди брака поради традиционното си възпитание. Предполагаемата жертва заяви, че не е била готова да говори за нападението по-рано, страхувайки се от позора, който може да нанесе на семейството й.