Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Певецът Джъстин Бийбър поема бремето на славата още като тийнейджър и в нов документален филм разкрива как е искал да избяга от психическите проблеми, с които се е борил, признавайки, че е имало моменти, в които е искал да се самоубие.

„Мисля, че имаше моменти, когато наистина, наистина исках да се самоубия. Питах се: „Човече, ще изчезне ли някога тази болка?“ Беше толкова постоянна. Просто страдах“, каза Бийбър в документалния филм.

Поп звездата призна, че е можел да си спести много болка, ако е говорил по-открито за проблемите си и иска да насърчи другите да бъдат по-открити за психичното си здраве.

„Искам само да насърча хората. Ако се чувствате самотни, говорете за това. Кажете го на глас“, каза певецът.

Бийбър намери щастието през 2018 г. с модела Хейли Болдуин и откровено заговори за борбите си с натиска на славата миналата година в публикация в Инстаграм.

„Когато ви натиснат живота, миналото, работата, отговорностите, емоциите, семейството, финансите, връзките, е трудно да станете от леглото сутрин с позитивна нагласа. Когато почувствате, че идва проблем след проблем, започвате да виждате деня през призмата на страха, започвате да предвиждате пореден лош ден“, написа тогава Бийбър.