Джо Джонас и Софи Търнър /снимка: stylist.co.uk/

Джо Джонас и Софи Търнър изпратиха 100 порции с храна на здравни работници в Лос Анджелис на фона на пандемията от коронавирус.

Певецът от „Джонас Брадърс“ и звездата от „Игра на тронове“ – които очакват първото си дете – се постараха да помогнат на тези, които работна първа линия, за да спасят живота им на фона на глобалната здравна криза, като дариха 100 топли ястия.

Джо и Софи изпратиха ястията в болницата в Източен Лос Анджелис като част от кампанията „Fueling the Fearless“, която работи чрез наемането на местни ресторанти за помощ в кризата.

“Тази болница е в сърцето на центъра на Ел Ей и обслужва общност с изключително малко социални помощи с ограничени ресурси и подкрепа. Персоналът работи неуморно, за да се грижи за общността и тези, които често са забравени. Едно топло ястие им дава да разберат, че всички сме заедно в това“, написа двойката.

Този акт идва, след като други звезди също дариха храна за каузата. Майли Сайръс и нейното гадже Коди Симпсън неотдавна дариха порции с такос на местната болница.

Някои известни личности внесоха парични дарения в благотворителни организации, които имат за цел да осигурят облекчение и финансиране на изследвания за лечение, докато някои избраха директно да помогнат в производството на жизненоважни доставки като Кайли Дженър и нейната марка за грижа за кожата „Kylie Skin“, която потвърди наскоро, че ще започне да прави и разпространява дезинфектанти на болничните работници в Калифорния.

предишна статияАктуална пътна обстановка
следваща статияБезпрецедентен срив на фючърсните сделки на американския нефт