Начало Култура Джон Сноу обяви, че ще се прости с нещо много важно

Джон Сноу обяви, че ще се прости с нещо много важно

1584
„Игра на тронове“ наближава своя край. Това се усеща и от самите звезди в популярния сериал. Емилия Кларк започна да се сбогува с екипа, а сега

„Игра на тронове“ наближава своя край. Това се усеща и от самите звезди в популярния сериал. Емилия Кларк започна да се сбогува с екипа, а сега е ред и на Кит Харингтън да сподели своите планове след като приключи с ролята на Джон Сноу, пише Cinefish.

Актьорът споделя, че се подготвя за трансформация – и физическа, и в професионално отношение. „Бих искал да си взема почивка и да се наслаждавам на това да не знам какво предстои оттук нататък. Искам да се подстрижа, за да скъсам окончателно с този герой. Имам и други идеи за изцяло ново начало и нова външност“, споделя Харингтън.

Той допълва, че има намерение да се подстриже „много много късо“, като единствено ще запази брадата си. „Ролята беше брилянтна, но имам нужда да се отърва от Джон Сноу“, допълва звездата.

Харингтън играе Сноу от първия епизод на сериала, излъчен през април 2011 г. В паузите между отделните сезони, той успя да се снима в няколко филма, сред които бе суперпродукцията „Помпей“ и новия филм на Ксавие Долан „Смъртта и животът на Джон Ф. Донован“, чиято премиера се очаква с интерес към края на годината.