Начало Любопитно Да спиш с хлебарка – хит сред азиатците

Да спиш с хлебарка – хит сред азиатците

950
Сподели
Изпадате ли в ужас, когато влезете в банята и видите как огромна хлебарка се разхожда по плочките? Тези насекоми са крайно неприятни за много хора,

Изпадате ли в ужас, когато влезете в банята и видите как огромна хлебарка се разхожда по плочките? Тези насекоми са крайно неприятни за много хора, но не и за някои азиатци. Докато ние българите се чудим как да се избавим от тези нашественици, хиляди хора в Япония и Китай заспиват с тях, пише Tialoto. Е, не в буквален смисъл.

Много онлайн сайтове с различни стоки продават хлебарката Питър като топъл хляб – мека възглавница от ново поколение, която японците и китайците могат да гушкат преди да заспят.

Гиганското животно се продава в няколко разновидности. Ако го видите на леглото си и не знаете, че има такава възглавница, ще го помислите за истинско и ще припнете да бягате.

Търсенето на възглавницата е голямо. Повечето хора искат да украсят дома си с нея, да я използват за декор на различни представления, да уплашат някой познат или просто да я ползват по предназначение ежедневно.

На много места в Азия хлебарките са деликатес. Ето защо хората на континента не се притесняват да спят на хлебарката Питър.

Коментари