Начало Водещи Годишен хороскоп за 2018г. (овен – дева)

Годишен хороскоп за 2018г. (овен – дева)

5042
зодиите
Влиянието на Нептун върху зодия Риби, което ще се усеща през цялата година, обещава голяма умствена сила. С търпение и упоритост, ще постигнете вашите цели с лекота, както в работата, така и в личния живот. Според хороскопа 2018г. ще донесе и оригинални идеи, чувство за хумор и последно, но не по значение, мирен подход при взаимодействието с хората. Всички тези позитивни качества могат да бъдат много полезни в отношенията, например.
Говорейки за кариерата, когато Уран навлезе в Овен, ще бъде много полезен. Ще стимулира мислите ви, смелостта ви и упоритостта ви, които ще ви помогнат да решавате различни проблеми. Вероятно ще се чувствате несигурни от бремето на отговорностите, но не се тревожете, това се случва на всички от нас. Благодарение на влиянието на Юпитер, можем да очакваме съществени доходи.
Обаче тази планета може да ви донесе и негативи – вероятно няма да можете да избегнете някои рискове. Това може да не ви се отрази добре, особено, ако вашите финансови средства и спестявания са в играта. Така или иначе, просто да чакате щастието да падне в ръцете ви, не е достатъчно. Понякога е необходимо да направите първата крачка и да вземете съдбата си в ръце. С нашия хороскоп за 2018г., сте в сигурни ръце. С мир и сигурност, хороскопът ще ви ръководи през националното пътешествие, което тази година ще представлява. Ако се интересувате каква ще бъде 2018г., просто отидете на Хороскоп за всеки зодиакален знак. Прочетете какво е подготвила годината за вас и бъдете готови!

Хороскоп Овен 2018

Предстои ви година, в която ще имате възможност да разрешите или приключите ваши планове свързани с имот. Може да става дума за жилище, където живеете в момента или за нещо съвсем ново. Някои от вас ще получат предложение за покупка или продажба на имот, други ще получат право върху наследствен имот или земя.

Това ще бъде една благоприятна година за покупка, ремонт или строеж на къща на село, за завръщане към природсъобразния начин на живот.

Годината ще бъде особено благосклонна във финансово отношение към жените до 35 годишна възраст. За тях ще възникнат различни нови възможности: по-добре платена работа, развитие на печеливш бизнес, фермерство и др.

През тази година може да решите да положите основите на една голяма инвестиция, която ще ви ангажира няколко години напред.

През годината ше имате по-големи разходи свързани с дъщеря или внучка, но това ще е вид инвестиция: за образование, нов дом, специализация, развитие на творчески или бизнес проект и др.

Момичетата и младите жени Овен могат да бъдат изненадани от една неочаквана печалба.

2018 ще изненада мнозина от вас със зачеването или раждането на дете или внуче. За някои от вас ще възникне неочаквана  възможност за осиновяване на дете, за менторска дейност или попечителство.

Родителите в повечето случаи ще са повод за приятни преживявания с тях, особено ако имате родител роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

Ако имате родител Близнаци, Водолей или Везни през годината ще откриете едно ново тяхно качество или ще опознаете една нова страна от техния характер.

През годината могат да възникнат спорове и противоречия свързани с образованието или кариерата на дете. Причините ще са винаги по някакъв начин свързани с пари: неправилно изразходване на ресурсите, прекалено големи или ненужни разходи и др.

През годината ви предстои една житейска раздяла, но тя определено няма да касае човек от дома ви. Има вероятност това да бъде някой, с когото сте работили или работите в момента заедно (но не е задължително!).

Ще възникнат здравословни проблеми с човек от роднинския ви кръг. Те ще бъдат преодолими, разрешими, но нищо няма да стане за един ден. Напрежението може да влоши нещата и няма да ви помогне за по-бързото разрешаване на проблемите.

Ако имате партньор и някакви очаквания от страна на негови роднини, то през тази година това едва ли ще се случи.

Ако все пак има някакво движение, действия в този план, те по-скоро ще ви разочароват или обидят по някакъв начин.

Тази година няма да бъде лека за младите мъже до 35 годишна възраст, които планират пътуване в чужбина (по работа, образование и др.). В нещо определено ще останете разочаровани или излъгани.

Обществената и политическата дейност на жените Овен, както и техните публични изяви ще са подложени на различен натиск. Ще има отлагане, забавяне на ангажименти и обещания. Ще ви бъде трудно ще контролирате подобни събития.

Мъжете Овен могат да очакват важно събитие свързано с майка или роднина по майчина линия. Ще имате благоприятна година за сключване на брак, създаване на семейство, както и събиране с родители или роднини за живот под един покрив, на едно място.

За вас изненадите през 2018 ще бъдат в няколко области:

– по отношения на личния ви късмет, който ще дойде когато най-малко очаквате или по странен за вас начин

– чрез различни събития в любовния ви живот, които ще бъдат с цел да изградят нещо ново в живота и в личността ви

– в семейството, където много събития и отношения ще преживят неочаквано развитие.

Хороскоп Телец 2018

Пред вас е година, в която вашите връзки с чужденци или с чужбина ще имат важно значение за успеха на определени ваши планове и очаквания.

Една от основните ви грижи през тази година ще бъде свързана със здравословното състояние на близък човек. Възможно е това да бъде свързано със старо заболяване, с продължително лечение през годината и др.

Семейните ви отношения ще са поставени на изпитания, особено във връзки, където его-то на единия от партньорите обезличава живота и дейността на другия партньор.

През годината ще имате добри доходи, както и възможности за добре платена работа. Сега могат да възникнат идеи или ангажименти, които да ви донесат допълнителен доход или нов бизнес. Внимание в подобни действия с хора, които приемате за близки приятели.

През годината ще имате важни срещи и разговори с роднини (особено с такива родени под знака на Козирог, Телец или Дева). С тях ще обсъждате общо семейно имущество, доходи от наем, рента и др.

Някои от вас ще предприемат действия свързани с продажба на имот или отдаването му под наем.

Неочакван конфликт или промени в работата (бизнеса) могат да доведат до непредвидени ситуации в живота на баща или роднина от мъжки пол.

Въобще живота на такива роднини ще е поредица от неочаквани или сложни на пръв поглед събития.

През годината родители родени под знака на Телец ще имат очакване за завръщането на дете в семейния дом или дете ще напусне дома поради образование, ново семейство, преместване в друго населено място и др.

Очакванията ви за любовния ви живот през годината ще са далеч от действителността. Оставете естествения развой на събитията. Опитайте се да приемете това, което живота ще ви даде през 2018. Не търсете отговори, които сами ще намерите в близкото си бъдеще.

Тази година ще е важна за образованието или кариерата на младите мъже. Мнозина ще започнат платена форма на висше образование, магистратура и др.

Годината вещае флирт или нова романтична връзка на работното ви място с по-млад от вас човек.

През годината ще възникне неприятен момент свързан с пътуване. Това може да е технически проблем свързан с транспортното средство, което ще използвате или с документ (билет).

През 2018 ще имате известни трудности с ваши роднини, които живеят в друго населено място или държава.

За тези от вас, за които 2018 ще мине под знака на едно бракоразводно дело ще възникнат затруднения или непредвидени ситуации свързани с права върху дете или деца.

През годината ще имате сложни отношения с родители на брачния си партньор. Според вас те по някакъв начин влияят неблагоприятно върху възпитанието на собствените ви деца.

През годината ще възникне неочаквана ситуация свързана с ваше пътуване в чужбина или с ваши роднини, приятели, които работят или пребивават в чужбина.

Смяна на дом или квартира вещае 2018 за младите жени и момичетата Телец. Причините за това ще са най-различни, като тази промяна не вещае завръщане назад.

През годината ще преживеете неприятно събитие, премеждие свързано с жена до 35 годишна възраст.

Годината вещае приятни събития, радостна новина свързана с майка, сестра или близка приятелка. Късмет, който ще им бъде даден ще има важно значение и за вас самите и за бъдещето ви.

Много силна година ще имат жените Телец над 35 години. Нещата понякога ще стават неочаквано и определено по най-добрия за вас начин.

Изненадата на 2018 за някои ще бъде свързана с неочаквани пари, за други с важен документ (или договор), а за трети с нов бизнес, план или позиция.

Хороскоп Близнаци 2018

Пред вас е година, в която особено важно значение ще имат събития свързани с вашите родители или с роднина от мъжки пол. Ще имате определени ангажименти свързани с дом на вашите родители, с тяхна собственост или задължения.

Годината ще ви даде голямо разнообразие от възможности в една или друга сфера на живота. Важното за вас ще бъде да отсявате правилно истинските и перспективните неща от тези, които ще ви донесат бърз но временен успех.

Не се впечатлявайте от примамливи предложения, защото те няма да са това, което вие очаквате. Имайте вяра в собствената си съдба и хубавите неща в живота ви определено ще се случат.

През тази година по-добрите финансови или материални възможности за вас ще имат някаква връзка с друго населено място, с хора от различни градове, държави или националности.

Може да постигнете финансов успех или по-добре платена работа чрез дейности свързани с пътуване, туризъм, далечни връзки, чуждестранни клиенти и компании и др.

Важно развитие ще имат отношения с мъже, които са ваши роднини: брат, зет, чичо или братовчеди. Приятелските ви връзки с мъже също ще имат интересно развитие. С някои от тях ще ви се наложи да се разделите поради различни житейски причини.

По-сложни или трудни за прогнозиране ще бъдат ваши отношения с по-възрастни мъже или с девойки и млади жени.

В началото написах, че особено значение през годината ще имат ваши отношения с родител. В повечето случаи ще става дума за майка или баба по бащина линия. Предстоят важни решения и промени с такава личност. В някои случаи може да се ангажирате с юридическо уреждане на общи семейни документи, завещание, пенсия и др.

Годината няма да е от най-благоприятните за раждане на дете. Тези от вас, които ще са в очакване на такова ще имат наследник със силен и твърд характер, понякога с прояви на повече инат или самонадеяност.

Ако имате дете родено под знака на Телец, Дева или Козирог годината вещае всякакви неочаквани събития.

В професионален план трудно ще постигнете очакванията си. Ще ви се наложи понякога да влизате в сблъсък с други хора, да отстоявате позицията си и др. Годината вещае повече неприятности в работата, но те нито ще са случайни, нито пък ще създадат неразрешима криза.

Тази година ще бъде важна за мнозина от вас по отношение на семеен имот, нов дом или друг важен ангажимент от имуществен характер. Ще имате своите оптимистични моменти, ще имате и моменти на паника. Като цяло годината няма да ви разочарова в очакванията ви. Бъдете готови за предоляването на временни затруднения и спънки.

Възможни са неочаквани ремонти или повреди, които ще изискат нова техника или мебелировка в дома ви.

2018 година носи интересни събития по линия на брачния ви или интимен партньор. Ще имате различни (в повечето случаи приятни) поводи за събиране с негови роднини. Вероятни са годеж, сватба, раждане на дете в дома на родственик от страна на брачния ви партньор.

За несемейните представители на Близнаци, 2018 година вещае съвместно съжителство или брак. В повечето случаи това ще е партньор, в чийто дом, град или държава ще ви се наложи да се преместите.

През тази година здравословни проблеми могат временно да стресират младите мъже Близнаци. Какъвто и да е проблема, той ще има адекватно лечение и бързо възстановяване.

Годината ще бъде благоприятна за развитието на чуждестранните връзки на почти всички представители на този зодиакален знак. Единствено по-голямо внимание ще се изиска за младите мъже.

През тази година неочаквани събития или промени ще настъпят във вашите обществени или политически занимания, интереси или изяви. Ще останете разочаровани в една дейнност, което ще охлади вашия ентусиазъм за дълго време.

2018 носи повече бебета в кръга ви от роднини или приятели. Ще ходите често на различни събирания или празници свързани с бебе или с деца.

Изненадите, които 2018 ще подготви за вас Близнаци, ще имат връзка с нови приятелства със странни или популярни личности, с неочаквани пари или финансов документ във ваша полза (изгода).

Хороскоп Рак 2018

Пред вас е година на търсене отговори на въпроси по важни за живота ви неща. Ще сте в процес на едно преобразувание, на една промяна, която според нивото ви на развитие може да се реализира още тази година. Разбира се, за някои от вас този процес ще отнеме от една до три години време.

В хороскопа на младите жени Рак има знак за една по-голяма чувствителност, бих казала свръхемоционалност, която може да предизвика нежелани спорове и конфликти. Независимо дали правотата е на ваша страна, подходът за нейното налагане ще е погрешен. Като цяло за вас, млади дами 2018 ще е време на конкретни успехи и напредък, но в голяма степен звисими от собственив ви самоконтрол.

За младите мъже 2018 ще донесе интересни предложения и възможности за финансово стабилизиране, осигуряване на по-добър доход, разрешаване на стар паричен проблем. Около вас ще има много нови хора, а сред тях ще изпъкне и една специална личност, която може да се окаже вашата сродна душа, голяма любов.

Като цяло представителите на знака Рак ще има добра финансова година, в която ще имате доходи от различни места или добри финансови инвестиции с мъже.

През 2018 ще имате срещи и разговори с роднини, с които ще имате да уреждате права върху собственост, грижи за наследствен или селски имот и др. Някои от вас ще отдадат права върху имот на други хора от семейството поради различни (практични) причини.

2018 може да се запомни със завръщането на роднина по родните места или завръщанетто на близък човек в Родината, в родния му дом.

2018 вещае раждането на повече момчета или специално събитие свързано със син, племенник или друг млад родственик. Ще преживеете лично една особено връзка, отношения или знаково събитие свързано с баща и син.

Възможно е раждане на дете, което ще вземе името на ваш баща или на бащата на вашия брачен партньор.

Мъжете Рак, които са вече родители ще вземат важно решение или ще предприемат важна стъпка свързана с бъдещето на детето си.

2018 ще е непредсказуема по отношение на любовните ви връзки. Изненадите в повечето случаи ще са приятни, но реализацията им ще премине през сълзи на вашето лице или на лицето на друг близък човек.

През годината ще настъши промяна в живота на дете, която ще ви създаде емоционално тъга или безпокойство като родители, но всъщност ще е началото на един успешен период за него или нея.

През тази година мнозина ще предприемат промяна свързана с нов дом или основен ремонт в дома си. Годината вещае вероятност от онаследяване на имот или отдаване на ваш имот като наследство или дарение.

Каквото и да предприемете през тази година ще е за хубаво според вашите собствени разбирания.

През 2018 ще получите покани за различни събирания свързани с ваши родственици, като годеж, сватба, юбилей, рождени дни и др. Определено ще присъствате на тези, които са близо до вас. Много по-сериозен размисъл или планиране ще изискат, тези за които ще трябва да пътувате на по-далечно разстояние.

При несемейните представители на знака е вероятно предложение за брак, но от вас ще зависи дали ще го приемете. Мнозина няма да бързат поради несигурност в чувствата или нежелание за обвързване.

През годината ще ви се наложи да се погрижите или да помогнете по някакъв начин за разрешаването на здравословен проблем на близък човек. Вероятно той ще е роднина от страна на интимния ви или брачен партньор. Какъвто и да е проблема, той ще има благоприятно развитие.

През 2018 ще преживеете с по-голямо безпокойство една промяна в работата, която всъщност ще е успешна за вас.

През годината избягвайте да правите предварителни планове за пари, които ще очаквате да получите от различни източници. В повечето случаи ще става така, че в нещо ще останете излъгани, а друго ще ви изненадва приятно.

Избягвайте несигурни или неясни, нелегални източници на доходи – нищо добро няма да дойде от тях.

През 2018 мнозина ще съберат семейството си, ако е разделено чрез разстояния, граници. Възможно е да пътувате на по-далечно разстояние при ваши роднини. Това ще бъде една благоприятна година за семеен бизнес свързан с транспорт, туризъм, трудова борса и други, но за тези от вас, които вече са взели поука от предишни грешки и пропуски в работата си.

През годината ще възникнат неочаквани разходи или финансови проблеми свързани с майка, дъщеря или друга близка родственица.

Ако имате очакване за финансова помощ от такава жена, то вероятността това да се случи не е голяма.

Въобще както писах по-горе в хороскоп 2018 трудно ще реализира вашите парични очаквания. Няма да имате кризи, но нещата ще имат свое развитие.

Изненадата за 2018 ще бъде свързана с неочаквана неприятност, която ще възникне в живота на ваша жена приятелка. Тя може да ви въвлече по някакъв начин в тези свои проблеми. Възможно е и да прекратите едно такова приятелство поради различни лични или житейски причини.

Хороскоп Лъв 2018

За вас родените под знака Лъв, основните събития през 2018 ще имат винаги връзка със семейството или с роднини от близо и далеч.

С много неща или хора ще се разделите. За много неща ще имате повод да се зарадвате. На много неща или хора вие самите ще обърнете гръб, за да реализирате така важната за вас промяна в живота. Тя ще е ваш приоритет през 2018, цел към която ще трябва да се стремите целенасочено.

Очакват ви много събития някои от които ще се развият стремглаво бързо. Други ще ви изнервят с тяхната мудност. Тя обаче ще е поради развитието на други, важни за вас обстоятелства.

През годината ще имате финансови отношения с мъж (най-вероятно от кръга ви роднини), които в момента не планирате (т.е. преди началото на 2018).

През 2018 ще присъствате на сватба, на която ще бъдете поканени от страна на младоженеца.

Изненади тази година могат да възникнат покрай бременност или раждане на дете. Възможна е фалшива или нежелана бременност, манипулация с бременност или с дете и др.

През годината ще можете да разчитате на помощ или разбиране от страна на роднина. По-често обаче това ще бъде жена или жени. С тях ще можете да имате интересни и полезни за вас финансови отношения.

Някои жени Лъв ще могат да се облагодетелствуват финансово по един или друг начин чрез жена.

През годината ще възникнат неприятности, които могат да отложат едно важно за вас пътуване.

Може да се преместите на друго място и това да стане след период на трудности.

Може обаче затрудненията да бъдат свързани с вашата собствена адаптация.

Деликатни и проблематични ще бъдат любовните ви отношения с партньор, който живее в чужбина или е чужденец.

През тази година ще ви се наложи да се погрижите за нечие здраве. Какъвто и да е проблема той ще изиска болнично лечение за даден период от време.

През 2018 начало на семеен живот ще поставят мнозина от младите представители на зодия Лъв. Това особено важи за жените.

През годината ще се наложи контакт със съдебна или юридическа институция по важно семейно дело.

Годината вещае промяна от семеен характер за момиче от кръга ви роднини.

Едно приятелство през 2018 ще започне бързо и бързо ще приключи. Но следата, която ще остави след себе си ще бъде за цял живот.

През годината интересно развитие ще имат чуждестранните ви връзки. Мнозина представители на зодия Лъв ще търсят да се устроят на ново място за по-голяма сигурност, по-здравословен начин на живот и др. Някои от вас ще взмета решение да инвестират в чужбина.

Конфликт свързан със заплата, може да създаде неприятности в дома или на работа. Може да направите разходи, които да се окажат твърде рисковани, нерентабилни и да ви причинят загуба.

Изненада през 2018 година ще се преживее около инцидент или житейска драма свързана с момче или млад мъж.

С какво ще ви изненада приятно 2018? Преди всичко чрез работата или бизнеса ви. Там ще възникнат нови или интересни възможности. Ще възникнат неочаквани предложения или шансове. Изненади ще има и в други сфери на живота ви, но те все още са в тайното сандъче, което вие сами ще отворите през 2018.

Хороскоп Дева 2018

Пред вас представители на зодия Дева е година, която вие ще запомните с различни преживявания свързани с пътуване. Може да посетите екзотични или непознати места. Може да се преместите да живеете в друг град или държава. Може да се завърнете в родината си след период на престой извън нейните граници. Сега ще имате интересни, полезни и впечатляващи контакти с хора от най-различни места.

Избягвайте финансови сделки, заеми или други парични отношения с жена от кръга ви приятели.

Неприятности в семейството на жена, която е ваша роднина (сестра, леля или братовчедка) може да създадат напрежение в роднинския ви кръг. Всеки ще има свое собствено мнение относно тази ситуация, ще се раздават много съвети, а всъщност това е изпитание, през което тези хора ще трябва да преминат сами.

Интересни промени ще настъпят в дома на ваши родители (ако нямате такива, то в собствения ви дом). Ще се реализират различни промени към по-добро (преместване, продажба или покупка, ремонт или нов човек в дома). Ако сте в процес на продажба или отдаване под наем на имот, който притежавате чрез ваши родители или роднини, то плановете ви ще се реализират според очакванията ви.

В любовта обаче няма да има нито само слънчеви дни, нито само бури. Вие ще преминете и през двете. Не правете планове и не притискайте партньора си да взема решения или да прави неща, за които той не е готов. Вие може сами да натоварите връзката си с негативни емоции, затова оставете някои неща да намерят своето време за да се случат.

Ако имате собствени деца, през тази година ще възникнат различия във вижданията ви за тяхното бъдеще. Това може да натовари неприятно отношенията ви. Избягвайте всякакви форми на натиск или манипулация.

През годината много сериозно ще обмисляте една промяна в работата си, като тя ще бъде свързана с преместване в друга фирма, компания (приключване на една форма на развитие за да се даде шанс на нова).

За някои от вас това ще бъде благоприятно време за пенсиониране, приключване на трудов договор и начало на собствен бизнес.

2018 ще благоприятства създаването на семейство и развитието на семейните ви дела. Може да имате късмет при една голяма покупка: дом, кола, допълнителен имот, стопанство и др. Може да получите неочаквано наследство или права върху собственост. Късмет може да имате в много неща, но никога ако го търсите или провокирате сами.

През годината внимание ще изискат действията или думите на мъж, който е ваш роднина от страна на партньора ви: тъст, свекър, дядо и др. В думите, обещанията или споразуменията ви с такъв човек може да има някаква уловка или самият той да бъде излъган.

След време на раздяла през тази година ще можете да се видите и срещнете с ваши роднини или приятели, които са били в чужбина. Някои от тях приятно ще ви изненадат с решението си да се завърнат в Родината си. Предстоят различни промени в международен план, които ще провокират подобни решения и действия.

През тази година силна позиция за обществена или политическа дейност ще имат младите мъже Дева. Ще можете да реализирате свои планове и очаквания свързани с образование, кариера в политика или в обществена дейност. Ще сте заредени с много нови идеи и амбиция.

Годината вещае събитие свързано с раждането на момче.

През годината ще преживеете конфликт свързан с финансов документ или договор, който ще има отношение към ваша майка, роднина от женски пол или приятелка.

Във финансов план годината ще изиска много разум в разходите, като това особено важни за младите жени Дева.

Какви изненади 2018 година има за вас? Ключовите думи са: промяна, любов и много неочаквани преживявания свързани с такива събития.

Очаквайте втора част на хороскопа за 2018г. – от везни до риби утре в рубриката ХОРОСКОП.

Може да харесате и страницата ни във Фейсбук.