секскукли

Предприемачите в Хонконг търсят иновативни методи да запазят бизнеса си. Едни превръщат хотелите си в бардаци със секскукли, за да оцелеят, други направо освобождават труженичките и ги заменят с пластмасовите дами.

Коронавирусната епидемия, която зарази над 1.2 милиона души по цял свят, доведе до осезаем спад в световната икономика. Много държави са въвели мерки, за да помогнат на малкия и средния бизнес да устои на кризата. Въпреки това предприемчиви собственици на публични домове нямат намерение да разчитат на държавна помощ.

За момента в Хонконг има малко случаи на COVID-19 – 890, улиците му, които обикновено са пълни с туристи, вече са празни, тъй като пандемията е затворила границите. Само в Хонконг се очаква този месец да затворят врати над 200 хотела.

Пластмасовите секскукли са изключително популярни в Хонконг. Така се ражда идеята в условията на криза те да предлагат секс услуги, вместо клиентите да треперят от страх от заразяване.

Според предприемачите няма нищо аморално в замяната на живата плът с пластмаса.

„От това се нуждае пазарът, ние не корумпираме обществения морал“

, съобщава бизнесдама пожелала да остане анонимна. Основна таргет група на силиконовите бардаци са мъже, които не могат да изграждат връзки, и хора, които искат да използват секс кукла, но нямат възможност да си купят такава.

предишна статияРуснаци решиха да кръстят първородното си момче Ковид
следваща статияМоже ли да пипнем коронавирус от тоалетната