времето

Днес ще преобладава облачно време, с временни разкъсвания през деня над североизточните райони. На места, главно в югозападната половина от страната, ще превалява – през нощта дъжд и сняг, а през деня – дъжд, по високите котловинни полета – все още дъжд и сняг. Ще продължи да духа умерен, в Дунавската равнина и Източна България – временно силен вятър от североизток. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°. Преобладаващите максимални температури ще са между 7° и 12°, по-ниски ще останат в Северозападна България и по високите котловинни полета – между 3° и 5°.

Над планините ще бъде предимно облачно и мъгливо, на много места ще превалява сняг. Ще продължи да духа силен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра – около минус 1°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, главно по южното крайбрежие ще превалява дъжд. Ще духа умерен и временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 4-5 бала.

предишна статияАриана Гранде има ново гадже
следваща статияВреме е някой да обърне внимание на себе си, а друг ще поеме риск за любимия