жена
снимка: Jaroslav Dědič / Pixabay

Всяка жена е уникална и се различава от останалите. Всяка има своите уникални особености, които я различават от останалите.

Някои са самоуверени, артистични и разговорчиви. Третите, четвъртите и петите са спокойни, тайнствени и уравновесени. Други пък са срамежливи, плахи и затворени.

Съществуват много различни типове жени, но съгласно философията на Камасутра, дамите като цяло се разделят на няколко основни типа. В нашия списък става дума за четири основни типа, ще видите какво е характерно за всеки от тях.

Мекотело

Тя е родена, за да й се покланят. Има нежна кожа и тънка талия. Като истинска кралица обича красивите вещи и разкоша. Притежава променливо настроение и понякога е много критична към себе си. Тя е идеалната любовница и това привлича всички мъже.

Лотос

Казват, че това растение е създание на боговете. Жената лотос притежава изфинена кожа, а движенията й са много меки. Погледът й е проницателен. Тя си движи изящно като газела и обича женствените рокли. Мила е, излъчва щастливост и може да бъде добър събеседник.

Артистка

Творческата жена притежава впечатляващо остроумие, неповторимо чувство за хумор и спокоен характер. Кожата й е тъна. Излъчва съблазнително ухание и може да привлича вниманието на мъжете с всеки един жест. Знае какво да прави в спалнята, как да удовлетвори всеки каприз на своя партньор.

Слон

Тя се движи бавно и внимателно. Изключително умна е, разтоваря спокойно. Отзивчива и благонамерена,тя е готова да помогне на всеки. Има нежна кожа с кайсиев цвят. В секса е страстна, но рядко намира партньора, който може да удовлетвори всичките й потребности.

 

Чаят и кафето могат индиректно да забавят процеса на оздравяване на човека

предишна статияДиректора на СЗО заподозря расизъм при тестовете на ваксината
следваща статияУченици се дипломират чрез аватари