Начало Любопитно Брад Пит не съжалявал за развода с Анджелина Джоли, животът им бил...

Брад Пит не съжалявал за развода с Анджелина Джоли, животът им бил „ад“

3483
Брад Пит

Един от най-знаковите разводи в Холивуд бе този между Анджелина Джоли и Брад Пит. Вече се носят слухове, че актрисата съжалява за решението си за раздялата, която тя сама провокира.

Затова пък Пит не се интересува от чувствата на бившата си изгора, разказал източник пред HollywoodLife. Според него, Брад нямал никакво желание да се събира отново с Анджелина.

По думите на източника, близък до звездата, последните години от съжителството на съпрузите, за Брад били „ад“. Брад дори се съмнявал, че познава изобщо сегашната Анджелина. Той не можел да повярва, че жената, която е обичал и за която се е оженил, ще го представи с такъв образ пред света.

В изданието също става ясно, че актьорът вече не преживява отношенията си с бившата си съпруга. „Сега той мисли само за децата – те са всичко за него“.

Сега екссъпрузите са в нов стадий на борба за правата над децата. Те отново не могат да намерят решение помежду си. Скоро Анджи заяви в съда, че Брад ѝ дължи пари за издръжката, която той бил длъжен да даде, а не е дал.

Актьорът опроверга тази информация, като обясни, че дори е превел пари назаем за покупката на жилище на Джоли и децата.

Бранджелина се разделиха през септември 2016 г. След 12 години съвместен живот, Джоли внезапно подаде молба за развод и събра шестте им деца – три биологични и три осиновени.