Кан, звезди

Във вторник Брад Пит, Леонардо Ди Каприо и Марго Роби се появиха заедно с Куентин Тарантино в Кан, за да представят своя нов филм „Once Upon A Time In Hollywood“. Посетителите на филмовия фестивал в с нетърпение очакваха този ден.

Вълнението в „Кроазет“ достигна до своята връхна точка с дългоочакваното пристигане на този свещен екип. Холивудските звезди Брад Пит и Леонардо Ди Каприо се появиха заедно с колежката си Марго Роби и режисьора Куентин Тарантино, за да представят „Once Upon A Time In Hollywood“, десетият дългометражен филм на американския режисьор, който участва в конкурсната част на фестивала. Това е знаков момент в 72-то издание на филмовия фестивал в Кан.

Със своите слънчеви очила, Брад Пит беше първият, който бе забелязан при пристигането си в „Пале де фестивал“. 55-годишната звезда поздрави събралата се публика, след което към него се присъедини Леонардо Ди Каприо, който бе облечен елегантен в костюм на Армани. Лео дори отдели време да раздаде автографи на феновете. В черни костюми с папийонки, двамата актьори, заедно минаха по червения килим. След това пристигна Марго Роби, облечена в къса розова рокля и черни панталони с кристали – тоалет на Шанел. Пред фотографите красивото австралийско момиче позира до Тарантино, който дойде с младата си съпруга Даниела. Те размениха по няколко любезни думи, преди да се изкачат по стъпалата.

За първи път Брад Пит и Леонардо Ди Каприо работят заедно, но за втори път и двамата работят с Куентин Тарантино. Първият филм на Тарантино, в който Брат Пит участва е „Гадни копилета“ той излезе през 2009 г. и също бе представен в Кан. За 44-годишният Лео първият съвместен проект с режисьора бе „Джанго без окови“, който излезе през 2012 година.

„Once Upon a Time in Hollywood“, разказва за Холивуд през 1969 г. поразен от жестокото убийството на актрисата Шарън Тейт. Филмът ще бъде пуснат на френските екрани на 14 август, а в България премиерата ще бъде на 9 август.

предишна статияКолекциите на „Prada“ остават без естествена кожа
следваща статияПроменливо, но топло време днес