Изминаха 15 години, откакто Дженифър Анистън подаде молба за развод с Брад Пит, но все още никой не може да забрави връзката.

А феновете не бяха на себе си, когато по-рано тази година се разразиха слухове, че бившата двойка отново е влюбена.

В действителност, в това, за което се твърди, че е било добре обмислен план, те се събраха по време на сезона за награди, хвърлиха се един върху друг зад кулисите и дори се държаха за ръце и размениха целувка на наградите SAG.

„Те искаха да изпратят ясно послание: обичат се много дълбоко и тази нова връзка, която споделят, става все по-силна през цялото време“, заяви източник пред едно списание.

„Отне им много време, за да съберат смелостта да бъдат снимани заедно, случи се, те могат да изведат нещата на следващото ниво.“

Въпреки това не било лесно повторното събиране на двамата, особено след годините с разбито сърце за 51-годишната Дженифър, след като Брад я остави заради Анджелина Джоли през 2005 г.

Едва след развода на Брад и Анджелина през 2016 г. се появи твърдението, че се е свързал отново с бившата си изгора Дженифър, след като присъства на нейния 50-и рожден ден и на коледно парти в имението й в Лос Анджелис.

И преди тази топла прегръдка на „Златния глобус”, близък до актрисата каза пред „Мирър”, че двамата са имали поне пет тайни срещи, включително и в дома на Дженифър по Коледа.

„Не мисля, че тя някога е спряла да го обича, въпреки че той разби сърцето й, когато я остави заради Анджелина Джоли“, казва източникът.

Дългогодишен сътрудник на компанията за производство на филми на Брад Plan B потвърди: „Всичко, за което може да говори, е Джен. Те възвърнаха романа си и от години не съм виждал нито един от тях толкова щастлив“.

Но оттогава всичко върви тихо.

Всъщност Брад оттогава изглежда на пръв поглед свързан със звездата от Arrested Development Алия Шоукат, двамата бяха забелязани на шоу на Thundercat в Лос Анджелис миналия уикенд.

Запознати със случващото се казаха пред списание In Touch, че двамата „прекарват повече време заедно, отколкото някой осъзнава“.

Само че… само че очевидно Брад и Дженифър се срещат и приятел твърди, че „са се влюбили отново“.

Според Life & Style, те подготвят да направят това официално със сватба на плажа в Кабо, Мексико.

„Този път те ще държат всичко в тайна, докато нещото не се случи“, каза източникът.

„Това, за което Брад най-много копнее сега, е да улегне и да живее щастливо със своята сродна душа, Джен“.

Според списанието родителите на Брад са развълнувани и се очаква да изиграят голяма роля през деня заедно с Къртни Кокс и Брадли Купър

предишна статияВреме е някой да обърне внимание на себе си, а друг ще поеме риск за любимия
следваща статияПарис Хилтън публикува телефонния си номер за самотни фенове в изолация