Начало Спорт Бивш президент на Левски стяга сватба с 34 години по-млада от него

Бивш президент на Левски стяга сватба с 34 години по-млада от него

2909
Сподели
Бившият президент на Левски Майкъл Чорни реши да узакони връзката си с 32-годишната красавица Никол Райдмънд. 66-годишният бизн

Бившият президент на Левски Майкъл Чорни реши да узакони връзката си с 32-годишната красавица Никол Райдмънд. 66-годишният бизнесмен й предложил брак навръх рождения й ден, обяви в. “Маарив”. Тържеството се състояло в известен ресторант в Тел Авив и на него присъствали 200 гости. За доброто им настроение се грижели Дана Интернешенъл, Филип Киркоров , Руслава Родина и др. На масите преобладавала водка “Белуга”.

Кулминацията на партито настъпила, когато по време на танц на сцената Майкъл Чорни паднал на колене и поискал ръката на родената в Украйна Никол, с която живеят официално като семейство от 10 години и имат две деца – момиче и момче.

Предложението било съпътствано и от пръстен с брилянти за над 200 000 евро. Райдман през сълзи отговорила с “да” под аплодисментите на гостите.

Хубавицата, която има моден бутик, собствен парфюм и е участвала в риалити шоу, се смята за една от причините Чорни да се отдалечи от Левски.

Коментари